Samsung'dan oyunseverler için dizüstü

Samsung'un oyun tutkunlarına özel ürettiği dizüstü bilgisayarı, artık Türkiye'de!

Oyun deneyimi sunan dizüstü

Samsung Electronics Co., Ltd, performanstan ödün
vermeden daha akıllı ve zengin oyun deneyimi sunmak için tasarlanan Samsung 7 Serisi Gamer dizüstü oyun bilgisayarları Türkiye'de kullanıcılarla buluştu.

Yüksek performansıyla dikkat çeken Gamer dizüstü bilgisayarlar dört çekirdekli Intel Core i7 işlemciyle çalışıyor. Seri, en son teknolojik oyun deneyimini yaşatan 2 GB DDR5 belleğe sahip NVIDIA GTX675M HD grafik kartı ve 1TB ,7200 rpm 8GB'lık ExpressCache' e sahip hdd içeriyor. Bu sayede yüksek oynama
hızının yanısıra, Full HD özellikli 1920X1080 çözünürlüklü, 17.3 inçlik ekranı ile de zengin bir görsel deneyim sunuyor. İyi görüntüleme özelliklerinin yanısıra, 7 Gamer Serisi son teknoloji 3D surround ses sistemini de içeriyor.

7 Serisi Gamer, oyun deneyiminde yüksek performans sunmak için tasarlanmış olsa da, farklı özellikleri ile de dikkat çekiyor. Örneğin; Mod Kadranı kullanılarak, dört farklı optimizasyon modundan tercih edilen kolayca seçilebiliyor. Esas mod olan "Oyun" moduna ek olarak, günlük kullanım için "Dengeli", sessiz ortamlarda kullanım için "Kütüphane" ve pilden maksimum performans elde etmek için de "Yeşil" modu bulunuyor.

Samsung Electronics adına söz alan 7 Serisi Gamer'in Türkiye'ye gelişiyle ilgili görüşlerini belirten Dizüstü Bilgisayarlardan Sorumlu Ürün Müdürü Burak Pamir "Samsung olarak 7 Serisi GAMER ile üstün performans ve olağanüstü oyun özellikleri sunan bir dizüstü ilgisayarı yarattık" dedi. Yüksek standartlarda, doğrudan "oyun tutkularına" hitap eden, farklı birçok etkinlik için optimum performans sunan 7 Serisi Gamer'lar tatmin edici performansıyla dikkat çekiyor.

Okuyucu Yorumları