Samsung'dan yosun kokan ev sinema sistemi...

Blu-ray'li bu sinema sistemi sadece film keyfi sunmayacak, yosun kokusunu da evinize taşıyacak...

Yosun kokan Blu-ray!

CHIP Online'ın A'dan Z'ye Blu-ray rehberi... Tıklayın...

Samsung Electronics, çevreci yaklaşımıyla inovasyonunu birleştirdiği yeni Blu-ray'li ev sinema sistemi BD-1255T'yi duyurdu. Biyo-selülozdan üretilen 5.1 kanallı hoparlörü ile gerçek HD ses kalitesi ve görüntü sunan ev sinema sisteminde ethernet erişimi de bulunuyor.

BD-1255T, Dolby True, Dolby Digital Plus ve HD-Essential gibi surround ses kalitesi ile sinema zevkini maksimum düzeye çıkarıyor. Ayrıca HDMI ve USB girişleri sayesinde pek çok multimedya cihazı BD-1255T'ye bağlanabiliyor.

Gerçek Bir Amfi: "Kristal Ses" Teknolojisi

Samsung'un şık tasarımının geri planında gerçek anlamda "yeşil" felsefesinin yattığına dair en büyük kanıt, BD-1255T'nin hoparlörlerinin esmer su yosunundan üretilmiş olması. Tamamen biyolojik olan ve kimyasal maddeler içermeyen bu hoparlörler, hem doğa dostu, hem de çok hafif. Aynı zamanda ses çıkışında deformasyonları da önlüyor ve kusursuz bir ses kalitesi sağlıyor. Gelişmiş Kristal Ses teknolojisi de daha zengin baslar ve gerçek bir amfi performansı sunuyor.

Çekici, parlak "piano black" tasarımı ile üstün teknolojisi ve çevreci vizyonunun sonucu ortaya çıkan Samsung BD-1255T ev sinema sistemi varken, sinemanın yolunu unutabilirsiniz...

Fiyat: 2599 TL

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler

-1000W ses çıkışı

-5.1 kanal ses sistemi

-Blu-ray (1080p), DVD, CD, DivX formatları

-Wireless-WLAN ready

-USB ve HDMI girişi

-Anynet +

-HD ses ve görüntü kalitesi

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları