Samsung Galaxy S9 Active özellikleri sızdı

Yeni sızıntı, Samsung Galaxy S9 Active'in devasa bir pile ve S9 seviyesinde bir donanıma sahip olduğunu gösteriyor!

Galaxy S9 Active özellikleri sızdı

Görünüşe bakılırsa Samsung modern amiral gemisi olan Galaxy S9'un daha dayanıklı bir sürümünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Yeni sızıntıya göre Galaxy S9 Active devasa 4,000mAh kapasiteli bir pile sahip olacak. Bu da standart S9'un 3,000mAh ve S9 Plus'ın da 3,500mAh pilinden bile daha büyük, ancak geri dönüp Galaxy S8 Active'in piline bakacak olursak tutarlı bir güç artışı görüyoruz.

Samsung Galaxy S9 Active özellikleri sızdı

Ready Tricks tarafından paylaşılan sistem özellikleri listesinde cihazın 5.8-inç 1440 x 2960 ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 845 işlemci, 4GB RAM, 64GB sabit depolama alanı, 12 MP f/1.5 ve f/2.4 arası arka kamera ve 8MP ön kameraya sahip olduğunu görüyoruz.

Şimdilik dereyi görmeden paçaları sıvamamakta fayda var. Böyle bir sızıntının sahtesi kolayca hazırlanabilir. Şimdilik cihazın nasıl bir tasarıma sahip olacağı bilinmiyor, ancak iri ve darbelere dayanıklı bir telefon görmeyi bekleyebilirsiniz. Sızıntı kaynağı telefonun Temmuz ile Eylül arasında piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Ancak şunu da unutmamak lazım Samsung'un Active modelleri genellikle küresel olarak piyasaya sürülmüyor ve başta sadece Amerika'da AT&T tarafından satılabiliyor.

Okuyucu Yorumları