Samsung Steel: Çelik ve stil bir arada

Samsung'un yeni cep telefonu, çeliğin soğukluğunu etkileyici tasarımla bir araya getiriyor.

Çelik telefon

Çelik ve stil, çoğu zaman bir arada düşünülmeyen iki kelime. Ancak Samsung, çeliğin bile, etkileyici bir tasarımda ne kadar önemli bir rol oynayabileceğini yeni telefonu "Steel" ile kanıtlamaya hazırlanıyor.

Steel'in ön kısmı eskitilmiş çelikten oluşuyor. Çelik, telefonun alt kısmına doğru siyah plastikle birleşiyor ve böylece etkileyici bir görünüm elde ediliyor. Tuşlar ilk bakışta Samsung Soul'u andırsa da, navigasyon kısmının kullanımı Soul'dan oldukça farklı.

Steel'in üzerinde 2,2 inç'lik büyük bir ekran bulunuyor. 3 megapiksellik kamera ise, 3X dijital zum ile desteklenmiş. Micro SD kart yuvasına sahip olan telefon, bu yuva sayesinde kullanıcısına 8 GB'a kadar depolama alanı sunmayı başarıyor.

Bağlantı seçenekleri arasında tabii ki Bluetooth baş köşede yerini almış. GPRS, Edge ve HSDPA ise Steel'in kullanabildiği diğer bağlantı seçenekleri.

Samsung, Steel'in multimedya özellikleri hakkında ser verip sır vermemeyi tercih ediyor. Ancak bilinen tek bir şey var, o da telefonun radyo ile birlikte geleceği.

Steel'in piyasaya çıkış tarihi Haziran ayı olarak açıklandı. Fiyatı ve Türkiye'ye ne zaman geleceği ise şimdilik gizemini koruyor.

Okuyucu Yorumları