Samsung'dan şimdi de Galaxy O geliyor!

Artık iyiden iyiye karışan Samsung Galaxy modellerine, şimdi bir yenisi daha ekleniyor: Galaxy O...

Şimdi de Galaxy O geliyor!

Samsung'un cep telefonu segmentinde çok sayıda farklı seri yer alıyor. Bunlar arasında elbette en popülerleri, S ve Note serileri. Şimdi bunlar arasına bir yenisi daha katılıyor: O serisi.

Samsung'un yeni dönemde strateji değişikliğine giderek "şelale" stratejisinden, "çeviklik" stratejisine geçeceği söyleniyordu ki bunun ilk emarelerini Note 5'in erken tanıtılmasıyla da almıştık. Şimdi cep telefonu ailesine yeni bir seri daha kazandıran Samsung, Galaxy O serisiyle birlikte kullanıcılara farklı bir seçenek daha sunacak.

Serinin ilk sızan telefon modeli ise Galaxy O5 oldu. GFXBenchmark sonuçlarına göre Galaxy O5 (SM-G550), orta seviyeli cep telefonu modelleri arasında kendine yer bulacak. 5 inç ekran boyutuna sahip olacak olan telefon, 1.280 x 720 piksel çözünürlüğünde görüntü sunacak. Dört çekirdekli ve 1.3 GHz hızında çalışan Exynos 3475 işlemciden güç alacak olan telefon, Cortex A7 yongasını kullanacak.

Arka tarafta 8 megapiksel, ön tarafta 5 megapiksel kamera göreceğimiz Galaxy O5, 1080p video kaydı yapabilecek, ancak 4K seçenek bu telefonda bulunmayacak. Telefonu ne zaman göreceğimiz ise şu an için belli değil...

Okuyucu Yorumları