Samsung’dan stil sahibi üç yeni model

Cep telefonu pazarında Motorola’nın önüne geçerek ikincilik konumuna yükselen Samsung, son olarak sürgülü kapaklı E810 ve E630 ile açılır kapaklı E330 modellerini Türkiye pazarında kullanıcıların beğenisine sundu.

Samsung’dan stil sahibi üç yeni model

Dünyanın 2 numaralı cep telefonu üreticisi Samsung,
stile önem verenlere yönelik E810, E630 ve E330 modellerini
Türkiye pazarına sundu.

Stil ve ergonominin ön plana çıktığı üç yeni model, teknik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Samsung’un yenilikçi çizgisini yansıtan tasarımları ile öne çıkan modellerin en büyük ortak özellikleri dahili VGA kamera özelliğine sahip olmaları.

Kameralı ve flaşlı

Samsung Electronics’in Türkiye pazarına sunduğu üç yeni modelden E630, şık tasarımı ve sürgülü kapağıyla dikkat çekiyor. VGA kamera özelliğinin flaşla desteklendiği modelde kronometre, çoklu çekim ve gece modu özellikleri bulunuyor. 65.536 renk TFT LCD özelliğiyle resimlere daha konforlu bir ekran sunan E630 dünyada ilk defa bu yılın son çeyreğinde kullanıcıların beğenisine sunuldu. Dünyada ilk kez Samsung tarafından kullanılan “Ses Netleştirme” teknolojisi ile kullanıcılara rahat telefon konuşmaları sağlayan E630, sesi karşı tarafın gürültüsüne göre ayarlayarak berrak kalitede sunuyor.

Kamerası dönebiliyor

Sürgülü kapağıyla şık bir görünüm sergileyen Samsung’un E810 modeli entegre kamerasının sahip olduğu flaşla fotoğraf kalitesini yükseltiyor. 180 derece çevrilebilir dahili VGA kamerasıyla 640 X 480 fotoğraf çekme imkanı sağlayan bu modelde, video çekimi de yapılabiliyor. Arka plandaki gürültüleri azaltan ve ses netliği sağlayan E810, kalabalık ortamlarda dahi görüşme kalitesinden ödün vermeden konuşmayı mümkün kılıyor.
Arayan kimmiş görün!

Arayan kişinin resmini gösteren ekranıyla kullanıcılara görsel bir rahatlık sunan Samsung’un E330 modeli oval dış görüntüsüyle zarif bir şıklığı amaçlayanların beklentilerini karşılıyor. Flaşlı bütünleşik VGA kamerasıyla çoklu çekim ve geliştirilmiş özellikler bulunan 14 eğlenceli çerçeve ile resimler eğlenceli hale getirilebiliyor. GPRS özelliğinin de bulunduğu E330’un içerdiği 5 değişik fotoğraf efekti ile resimlerinizi biçimlendirirken içinizdeki yaratıcılık gün yüzüne çıkıyor.

Okuyucu Yorumları