Samsung'tan Dahili S-Pen'le Gelen Yeni Notebook'lar

Samsung, S-Pen ile gelen yeni göz alıcı notebook'larını ortaya çıkardı! İşte yeni Notebook 9 Pro'lar ve özellikleri.

Samsung'tan yeni notebook'lar!

Samsung, 13 inç'lik ve 15 inç'lik yeni Notebook 9 Pro'ları tanıttı. Yeni melez laptop'lar, dışarıdan bakıldığında firmanın Chromebook Pro'larına oldukça benziyor.

Samsung Notebook 9 Pro ve Chromebook Pro arasındaki benzerlikler, dahili kalemden başlıyor, yuvarlak hatlı çerçevede ve cihazın dönüşebilen yapısında devam ediyor. Yani Chromebook Pro'nun beğendiğimiz özelliklerinin Windows 10'lu yeni cihaza getirildiğini görüyoruz.

13 ve 15 inç'lik dokunmatik ekranlara sahip Notebook 9 Pro'lar, üretmeyi seven kullanıcıları hedefine alıyor. Samsung'un iddiasına göre dahili kalem, 0,7 mm'lik ucuyla 4.000 basınç seviyesini algılayabiliyor. Basınç seviyesi Microsoft'un kalemiyle aynı seviyede ancak Samsung'un kalemini şarj etmeyi hiç düşünmüyorsunuz.

S-Pen, dahili Air Command yazılımı yardımıyla not alıp belgeleri düzenlemenize izin veriyor. Kalem, Windows Ink Workspace'i de tam olarak destekliyor.

Samsung Notebook 9 Pro'nun her iki modeli de Intel Core i7 7500U işlemci, 256GB SSD ve hızlı şarj destekli 54WHr pil ile geliyor. 15 inç'lik model, büyük boyutu sayesinde AMD Radeon 540 GPU ve 16GB RAM gibi ek özelliklere sahip. 13 inç'lik modelde ise sadece 8GB RAM bulunuyor.

Notebook 9 Pro laptop'ların çıkış tarihi ve fiyatı henüz açıklanmadı.

Okuyucu Yorumları