Samsung'tan Note 7'den ipuçları veren video!

Samsung'un Kore'de yayınladığı Galaxy Note 7 videosundaki bulmacaları sizin çözmeniz gerekiyor!

Note 7'den ipuçları veren yeni video!

Samsung Mobile Kore'nin yayınladığı video sayesinde Galaxy Note 7'nin yeni özellikleri hakkında tahminler yürütebilirsiniz. Hızla akan videoda yeni işlevler hakkında ipuçları veriliyor; göreviniz ise bu ipuçlarının şifresini çözmek.

YouTube'da yayınlanan video, ilk başta telefonun kilidini açmaya yarayan parmak izi tarama, kilit ekranı desenleri gibi yöntemleri gösteriyor. Video, sanırız bu yöntemlerin modasının geçtiğini ve Note 7'de daha yeni bir işlevin bulunduğunu söylemek istiyor. Belki de Note 7'yle geleceği düşünülen iris tarayıcısının ipucu veriliyor. Sadece bakarak kilidini açabileceğimiz bir telefon elbette daha pratik olacaktır; ancak geçtiğimiz günlerde sızan bilgiler iris tarayıcısının tam beklediğimiz gibi çalışmayacağını söylüyordu.

Videonun bu bölümünden sonra yatakta selfie çekmeye çalışan bir kız görünüyor. Elinde bir ampul tutan kız, yüzünü aydınlatmak için önüne LED ışıklardan oluşan kabloları koymuş görünüyor. Buradan da belki de Galaxy Note 7'nin bir ön flaşla veya ekranı tamamen beyaz yakarak yüzünüzü aydınlatma işleviyle geleceği tahminini yürütebiliriz.

Videonun devam eden kısmında birinin bir kitapta kelimeleri işaretlediğini, Fransızca, Rusça, İngilizce ve Korece kelimeleri seçtiğini görüyoruz. Burada ekrana gelen yazıda yabancı sözcüklerden ve hatırda tutmaktan bahsediliyor. Belki de Note 7 ve S Pen'e eklenecek dil özelliklerinin ipuçlarını alıyoruz.

Videonun tamamını yukarıda izleyebilirsiniz. Samsung'un bulmacalarını çözdüğünüzü düşünüyorsanız, yorumlarda bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Okuyucu Yorumları