Samsung'un Kapaklı Veyron'una Özel Sürüm!

Samsung'un kapaklı amiral gemisi modeli Veyron'un sınırlı sayıda üretilecek, özel bir sürümü daha ortaya çıktı!

Kapaklı Samsung'a özel bir model!

Samsung'un Veyron kod adlı kapaklı amiral gemisi modeli, Çin pazarını hedef alan ve firmanın oldukça önem verdiği ve üzerinde titizlikle çalıştığı bir proje. Veyron amiral gemisi modelinin FCC sertifikası aldığının ortaya çıkmasıyla cihazın piyasaya sürülme tarihinin de yaklaştığını söylemek mümkün.

SM-W2017 kod numaralı bu amiral gemisinin altın renkli versiyonu da daha önce ortaya çıkmıştı. Yeni bir sızıntı cihazın rose gold renkli bir versiyonunun daha olduğunu gösteriyor. Söz konusu rengin bir kapaklı telefon modeline oldukça şık bir hava katacağı da anlaşılıyor.

Playfuldroid! tarafından yayınlanan görseller telefonun kapağı açıkken klavye bölümün rose gold rengine sahip olduğuna işaret ediyor. Diğer bir ilginç detay ise cihazın kapağını kapattığınızda Veyron'un aslında ikinci bir ekrana daha sahip olduğu. Bu yeni fotoğraflar, Samsung'un söz konusu ikincil ekranı aslında bir Always On Display işlevi gibi ele aldığını gösteriyor. Bu yıl içerisinde piyasaya sürülen Galaxy S7, Galaxy S7 edge ve Galaxy Note 7 modellerinde ekran kapansa da görülmeye devam eden bilgilerin yer aldığı Always On Display özelliği büyük bir ilgi görmüştü.

Veyron kapaklı telefonu oldukça çekici kılan temel unsurlar ise firmanın eski moda bir konsepti yeniden havalı bir hale getirmesi ve Veyron'un donanım açısından da klasik bir kapaklı telefonun çok ötesine geçen bir model olması. Qualcomm Snapdragon 820 yonga üzeri sistem, 4 GB RAM, 64 GB dahili depolama, 5 MP ön ve 12 MP arka kamerayla gelen cihazın USB-Type C şarj etme özelliği de mevcut.

Veyron'un biraz daha lüks bir yapıda olan rose gold versiyonunun sınırlı sayıda olması ve 1.500 dolara satışa çıkması bekleniyor.

Samsung'un Kapaklı Veyron'una Özel Sürüm!

Samsung'un Kapaklı Veyron'una Özel Sürüm!
Okuyucu Yorumları