SanDisk'ten Tiesto videoları geliyor!

SanDisk ve Tiësto'dan bir ilk: İzlediğiniz konserlerde çektiğiniz video kayıtları evrensel olabilir!

SanDisk'ten Tiesto videoları!

SanDisk, DJ Tiësto ile işbirliğine giderek, tüm dünyada Tiësto konserlerine katılanların çektikleri filmlerle oluşturulacak bir müzik videosu yapacağını duyurdu. Tiesto konserlerine katılan herkes çektikleri görüntülerle bu kampanyaya katkıda bulunabiliyor; özel işaretli SanDisk microSDHC™ kartlarını satın alan kullanıcılar ise Tiësto'nun "What's Next" sanal mix CD'si için hazırladığı özel parçaları indirebiliyorlar.

SanDisk Kuzey Amerika ve Avrupa'da bazı Tiësto konserlerinin sponsorluğunu da üstleniyor. Her konser sırasında Tiësto SanDisk müşterileri için sunduğu özel miksten bir parça çalarken, izleyicilerin konser deneyimlerini mobil telefonlarını kullanarak kaydetmeleri isteniyor. Konsere gidip mobil telefonlarıyla video çeken izleyiciler çektikleri görüntüleri www.wakeupyourphone.com/tiesto adresine yükleyebiliyor. Daha sonra Tiësto'nun, hayranları tarafından çekilmiş klipler arasından en çok beğendiğini seçerek parçanın yayınlanacak müzik videosunda kullanacağı belirtiliyor.

SanDisk ayrıca www.wakeupyourphone.com/tiesto adresinden SanDisk müşterilerine özel Tiësto parçalarının indirilmesini sağlıyor; Tiësto'nun "Whats Next" miksi beş özel parça ve genişletilmiş miks içeriyor. SanDisk, özel işaretli SanDisk microSDHC kartı satın alan bütün müşterilerine bu özel parçaları ücretsiz olarak sunuyor*. Şu anda Avrupa'da satışa sunulan kartların sonbaharda Kuzey Amerika'da da sunulması bekleniyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları