Sanyo'dan su geçirmez HD kamera!

Sanyo'nun "su geçirmez" Full HD Dual Kamerası DMX-CA100'ü Türkiye'ye geliyor!

Su geçirmez HD kamera!

C5 Elektronik, Türkiye distribütörü olduğu Sanyo'nun "su geçirmez" Full HD Dual Kamerası DMX-CA100'ü Haziran sonunda Türkiye pazarına sunacağını duyurdu.

Günlük yaşamın her anında kolayca fotoğraf ve video çekme imkanı sunma amacıyla "dual kamera" (fotoğraf ve video çekebilen kamera) konseptini yaratan Sanyo, kullanıcılara su altında da fotoğraf ve video çekebilme keyfi vaat ediyor. Her yerde ve her zaman kullanılabilen dual kamera konseptini bir adım daha ileriye taşıyan DMX-CA100, su geçirmez tasarımı ve cazip renkleriyle yaz ayları için tasarlandı.

Kolayca taşınabilen DMX-CA100; siyah, sarı ve pembe renk seçenekleri ve su geçirmez tasarımıyla, sadece havuzda, denizde veya okyanusta yüzerken değil tüm yıl boyu açık hava koşullarında ve yağmurda çekim yapabilme imkanı sunması yanında şnorkelle yüzme ve sörf yapma gibi deniz sporları hatta kayak ve snowboard gibi kış sporları sırasında çekim yapmak için de ideal. PC ve internet ortamına veya televizyona kolayca aktarılabilecek uygunlukta bir video formatı kullanan bu kamera, kullanıcıya görüntü yakalama, izleme, kaydetme ve kaydedilen görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde veya diğer multimedya sitelerinde kolayca paylaşabilme fırsatı sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları