Seagate'den HD medya oynatıcı

Video ve fotoğrafları </strong>TV'ye taşıyan ev sinema çözümü FreeAgent Theater şimdi Türkiye'de...

HD medya oynatıcı geldi!

Seagate yeni FreeAgent Theater medya oynatıcısını 10 Mart 2009 tarihinde Avrupa ile aynı anda Türkiye'ye sundu. Video, film ve fotoğrafların televizyonda izlenmesini kolaylaştıran ve dijital medya keyfini artırmak için tasarlanmış ev sinema çözümü olan yeni FreeAgent Theater ile dijital içerik eğlencesi, oturma odasına taşınıyor. Düzenlenen toplantıda FreeAgent Theater HD medya oynatıcısının sunduğu özellik ve avantajları anlatan Seagate Türkiye ve İsrail Müdürü İpek Binyıldız, cihazın nasıl çalıştığını da canlı olarak gösterdi.

Geçmişte dijital dosyaları bilgisayardan ev eğlence sistemine transfer etmek, karmaşık ev ağı çözümleriyle veya zaman alan DVD veya CD'ye yazdırmakla mümkün olabiliyordu. Seagate FreeAgent Theater medya oynatıcısı ise depolanmış medya arşivlerinin bilgisayarla ev eğlence sistemleri arasında taşınabilmesi için yeni bir yol sunuyor. Böylece herkes sevdiği fotoğrafları, filmleri ve videoları aileleri ve arkadaşlarıyla sıcak ve rahat bir ortamda paylaşabilmenin keyfini yaşayacak.

FreeAgent Theater medya oynatıcısının içine bir FreeAgent Go diski koyarak veya USB portu vasıtasıyla başka bir harici depolama diski takarak dijital medya arşivine anında ulaşılabiliyor ve DVD tarzı oynatma kontrolü ve surround ses sistemi ile HD film deneyimi gerçek oluyor. Yüksek çözünürlüklü fotoğraf arşivinin müzik koleksiyonu ile eşleştirilip özel geçiş efektleriyle kişiselleştirilebildiği gibi kullanışlı arayüzü ve alışılagelmiş tuş dizilimiyle oluşturulan kumanda ile de geçişlerin daha kolay gerçekleşmesi sağlanabiliyor.

Teknik özellikler

Teknik özellikler
Desteklenen Formatlar Video Formatı MPEG-1, MPEG-2 (AVI/VOB), MPEG-4 (AVI/DiVX 3.11, 4.x, 5.x/XViD)
Ses Formatı MP3, AC3 (5.1 audio format - Dolby® Digital Kodlama) WMA, WAV, OGG
Fotoğraf Formatı 20 MP'e kadar JPEG dosyaları
OS Desteği Windows XP, Windows Vista
Dosya Sistem Desteği NTFS, FAT3, FAT
Çıkışlar (output) Video: kompozit video, S-video, komponent video
Televizyon Sistemleri PAL/NTSC
Minimum Sistem Gereksinimleri -FreeAgent Go'nuza içerik yüklemek için: Windows XP veya Vista'sı olan PC, 256MB RAM ve kullanılabilir USB port
Okuyucu Yorumları