"Sen Kolini Değil Kolin Seni Beklesin"

Yeni nesil teslimat modeli Bukoli İle "Sen Kolini Değil Kolin Seni Beklesin"

Kolin seni beklesin!

İnternet alışverişlerinde yaşanan teslimat sorunlarına çözüm sunmak için esnek ve güvenilir teslimat modeli olarak tasarlanan Bukoli, Borusan Holding'in bir girişimi.

Müşterilerine "Siz kolinizi değil, koliniz sizi beklesin" diye seslenen marka, geleneksel kargo hizmetlerinde siparişleri teslimat için seçilen ev ya da iş adresinin yerine Bukoli noktası olarak adlandırılan mahalle esnaflarına yönlendiriyor. İnternet alışverişini yapıp, teslimat modeli olarak Bukoli'yi seçen kullanıcı kendisine en yakın Bukoli noktasını belirliyor. Sonrasında da ister hafta içi mesai sonrası ister hafta sonu seçtiği Bukoli noktasına geçerken uğrayıp ürününü teslim alabiliyor. 1v1y.com, Babil.com, hızlıal.com, kitapyurdu.com, e-bebek.com, sachane.com, bikutumutluluk.com, evidea.com ve lilakutu.com e-ticaret sitelerinde alternatif ve yeni bir teslimat seçeneği olarak tüketicilerle buluşan Bukoli, şimdiden İstanbul'un 33 ilçesine yayılan 480 teslim noktasına ulaşmış durumda.

Bukoli 5 yıl sonunda İstanbul'da 2 bin 500 teslim noktasında var olmayı hedefliyor. Bukoli, İstanbul yayılımını tamamladıktan sonra kendisini tercih eden müşterilerine evlerinden 500 metreden fazla uzaklaşmayacakları garantisini de veriyor. Bu süreyi takip eden 1,5 yıl içerisinde ise internet alışverişi için önemli hacmi olan İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya illerinde tüketiciler Bukoli ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Kolinize 7/24 akıllı makineler ile kavuşun

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bukoli önümüzdeki dönemde müşterilerine 7/24 hizmet verebilmek için akıllı makineleri de devreye alacak. İşlek cadde ve meydanlarda bulunacak makineler ürün teslimatı için 24 saat hizmet veriyor olacak. Makine üzerinde bulunan kiosk üzerinden bilgilerini giren kullanıcı ürün teslimi ve iadesi için bu akıllı makineleri kullanabilecek.

Okuyucu Yorumları