Signature Touch: Dünyanın en güçlüsü o mu?

Signature Touch, dünyanın en güçlü akıllı cep telefonu olma iddiası ile geliyor!

"En güçlüsü" geliyor!

Lüks telefonların bir numaralı üreticisi Vertu'nun Signature Touch akıllı telefonunun yeni versiyonu yine üst seviye özelliklerle geliyor. Hatta markanın CEO'su Max Pogliani, yeni Signature Touch ile o kadar iddialı ki, şu an pazardaki en güçlü akıllı telefonunun kendilerinin olduğu iddiasında.

Tamamen titanyum kasaya sahip olan Signature Touch, yalnızca güçlü kasasıyla değil, buna ek olarak elbette teknik ekipmanıyla da iddialı. 8 çekirdekli Snapdragon 810 işlemciye gelen telefon, 4 GB RAM'le desteklenmiş. Buna ek olarak 64GB'lık depolama kapasitesinin de sahibi olan Signature Touch, tam 2TB'a kadar microSD kart desteği sunuyor. Samsung, Xiaomi ve OnePlus microSD genişlemesinden uzak dururken, Vertu bu özelliğe yer vermeye devam ediyor.

Tasarım itibariyle bir önceki versiyona yakın duran Signature Touch, biraz daha büyük ve ağır. Bunun sebebi ekranının 5.2 inç boyutunda olması sayılabilir. Zira eski model 4.7 inç ekranla geliyordu. Bu arada yeni Signature Touch'ın 1080p LCD panel kullandığını da söyleyelim. Ekranın bir başka özelliği ise elbette safir kaplaması sayesinde çizilmelere karşı tamamen korumalı olması.

3160 mAh kapasitesinde dev bir bataryayı da üzerinde taşıyan Signature Touch, ayrıca buna Quick Charge 2.0 özelliğini de ilave etmiş. Qi kablosuz şarj, NFC ve Bluetooth da cihazda yer alıyor.

Signature Touch'ın kameralarına da değinelim. 21 megapiksel değerinde ve f/2.2 diyafram aralığında olan kamerayla çift tonlu LED flaş getiren yeni Signature Touch¸elbette otofokus ve 4K gibi yeteneklere de sahip. Ancak ön kamera ise ilginç bir şekilde eski modelle aynı: Yalnızca 2.1 megapiksel.

Peki, yeni Signature Touch'ın fiyatı ne kadar? Farklı özelliklerde 9.900 ila 20.900 dolar arası değişen fiyat etiketine sahip olan Signature Touch, tasarım çizgisinde yine farklı malzeme ve renk seçenekleri sunuyor. Bunlar arasına deri kaplamalı seçenekler de dahil.

Okuyucu Yorumları