SnipIT ile e-posta göndermek çocuk oyuncağı

Ücretsiz SnipIT, seçili bir metni e-posta ile en hızlı şekilde göndermenize olanak tanıyor. İndirin.

SnipIT ile kolay e-posta

E-posta göndermeyi son derece pratik hale getiren ve e-postalarınızı en çabuk şekilde arkadaşlarınıza ulaştırmanızı sağlayan SnipIT, ücretsiz ve son derece kullanışlı bir program.

Bu program sayesinde web tarayıcınızdan e-posta servis sayfanıza girmekle uğraşmadan, tek bir tıklamayla dilediğiniz e-postayı istediğiniz kişiye anında gönderebileceksiniz.

SnipIT yazılımını bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.

Programın Kullanımı

Programın Kullanımı

SnipIT.msi dosyasını verdiğimiz adresten indirdikten sonra üzerine çift tıklayın ve kurulumu başlatın. Kurulum devam ederken 'Web Based Email Client Options' penceresindeki Gmail, Hotmail ve Yahoo email servislerinin hepsinin seçili olmasına dikkat edin ve Next ile devam edin.

Kurulumun ardından şimdi isterseniz tek bir tıklamayla nasıl email gönderebileceğinize bakalım:

Şimdi Internet Explorer'ınızı açın ve içerisinde metin bulunan bir web sayfasına girin. Diyelim ki girdiğiniz web sayfasında önemli bir cümle gördünüz, ya da girdiğiniz web sayfasında yer alan bir şiiri arkadaşınızla hemen paylaşmak istiyorsunuz. Bunun için bu yazıyı olduğu gibi kopyalayıp email servisinize gitmenize gerek yok. Bu program sayesinde yapmanız gereken tek şey farenizin imleci seçili olan yazının üzerindeyken sağ tıklayıp resimde de gördüğünüz gibi 'Send using Gmail', 'Send using Hotmail' ya da 'Send using Yahoo'ya tıklamak.

Hotmail, Gmail ya da Yahoo! Mail... Bu email servislerinden hangisini kullanıyorsanız, dilediğini seçip tıklayabilirsiniz. Ardından açılan yeni pencerede ise seçtiğiniz yazının direkt olarak email sayfanıza eklendiğini göreceksiniz. Bu adımdan sonra ise yapmanız gereken tek şey bu emaili göndereceğiniz adresi seçmek ve 'Gönder' butonuna tıklamak; hepsi bu.

Okuyucu Yorumları