Sokaktaki dev ekranda cepten oyun keyfi

Reklamda sınır yok: Toshiba, Japonya sokaklarına kurduğu dev ekranda cepten oyun keyfi yaşatıyor.

Toshiba'nın sokak şovu!

Konu reklam olunca yaratıcılıkta sınırlar ortadan kalkıyor. Toshiba'nın tanıtım amacıyla yaptığı son sokak aktivitesi sadece Japonya'da gerçekleşse de tüm dünya çapında büyük ilgi gördü. Japonya'nın Akihabara bölgesinde kurulu olan dev bir ekranda yer alan oyun, o sırada oradan geçen oyuncuların cep telefonları ile katılabilmelerine olanak sunuyor. Aynı anda 6 oyuncunun yarıştığı basit oyunda cep telefonu ile katılıp kazananlara Toshiba ufak hediyeler de veriyor.

Fakat kazanmaları çok kolay değil çünkü rakiplerinin bir kısmı Toshiba'nın oyun için özel olarak hazırladığı YouTube hesabından oyuna katılabiliyorlar ve cep telefonu kullanıcıları telefon tuşları ile karakterlerini yönetmeye çalışırken, onlar PC başında klavye kullanma avantajına sahipler. PC'den katılan oyunculara ödül verilmiyor ama basit olsa da, eğlenceli görünen bu 90 saniyelik oyuna katılmak bile onlara yetiyor.

Eğer biraz Japonca'nız varsa şu YouTube sayfasından siz de oyuna katılabilir ve Japonya sokaklarındaki rakiplerinizle yarışabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları