Sonsuza kadar eskimeyen PC!

Bu bilgisayarı alırsanız son bilgisayarınız olacak, çünkü sonsuza dek upgrade garantisi veriyor!

Hiç eskimeyen bilgisayar!

Bir bilgisayar, değiştirmeye gerek kalmadan sonsuza kadar yükseltilebilir mi? Bu alüminyum PC, alacağınız son PC olacağını iddia ediyor. Xi3 Modular adındaki bilgisayarda bulunan üç adet kart, üreticiye göre donanımınızı sonsuza kadar upgrade etmeye izin veriyor.

Xi3 Modular'ın oldukça küçük olan kasasında üzerinde iki AMD Athlon 64 işlemci ve RAM bulunduran bir kart bulunuyor. Diğer iki kart ise bağlantı ve giriş/çıkış gereksinimlerini karşılıyor. Şirkete göre bu kartları değiştirerek bilgisayarınızı sonsuza kadar yükseltebilirsiniz ve tasarruf edebilirsiniz.

Böyle bir PC aslında ilk defa denenen bir şey değil. Farklı üreticiler de benzer girişimlerde bulunmuş fakat geliştirdikleri teknolojilerinin zamanla geride kaldığını görmüşler ve başarısız olmuşlardı.

Yine de bilgisayarın özellikleri kayda değer. 1080p DVI, VGA, HDMI, LVDS desteği ve DP çıkışına sahip PC'nin üzerinde 6 USB ve 2 SATA portu, Xi3p ve PCIe slotu da mevcut. 849 dolar fiyatla satışa çıkan olan bilgisayarın stokları sınırlı sayıda.

Okuyucu Yorumları