Sonunda bu da oldu!

Apple'ın fanatik kullanıcılarının pek çok çılgınlığını gördük ama bu bir ilk...

Sonunda bu da oldu!

Hüseyin Cem Köylü

11 Haziran'da yapılacak olan Apple Worldwide Geliştirici Konferansı'nın bilet fiyatlarının 1.600 dolar olduğunu ve 5.000 biletin satışa çıktıktan sonra iki saat içerisinde tükendiğini buradaki haberimizde sizinle paylaşmıştık.

Daha önce farklı Apple ürünleri için çılgın teklifler veren pek çok kişi görmüştük. Bu seferki "Apple Fanboy'u" ise 11 Haziran'da yapılacak konferans bileti için ismini Craigslist'te satılığa çıkardı. İsmini mahkeme kararıyla, kendisine bileti satacak kişinin ismiyle değiştirmeyi teklif etti.

Bu sene satılan biletler kişiye özel, yani yeniden satmak mümkün değil. Jebodiah isimli kullanıcı, biletin ücreti olan 1.600 doları ödeyeceğini ve ek olarak ismini aldığı kişinin yardımına koşabileceği bazı alanlar olduğunu söyledi ilanında: "Bu sene WWDC biletleri isme özel, bu yüzden ben de bu senenin biletini satın alabilmek için resmi olarak ismimi sizinkiyle değiştirmeye razıyım. Hatta teklifimi daha da tatlı hale getirmek için aşağıda belirttiğim görevleri de bir sene sizin yerinize gerçekleştirmeye razıyım."

Jebodiah'ın bahsettiği diğer görevler, haberimizin ikinci sayfasında...

İşte Jebodiah'ın diğer vaatleri...

İşte Jebodiah'ın diğer vaatleri...

Jebodiah'ın ilanında, ismini devretmek dışında, kendisine davetiye vermeyi kabul edeceklere sunacağı diğer ilginç "hizmetler" şunlar:

- Jüri görevleri

- DMV lisans/kayıt

- 40 saate kadar herhangi bir mahkemeden aldığınız kamu hizmeti cezası

- Dedenizi ayda bir kez ziyaret

- Eğer ki sizin de isminiz Jebodiah ise ekstradan 500 dolar bonus.

Okuyucu Yorumları