Symantec, kurumları saldırılara karşı ‘uyarıyor’

Symantec tarafından duyurusu yapılan erken uyarı hizmeti Symantec DeepSight Threat Management System 7.0, hedefli saldırılarla, spyware ve adware’e karşı kurumların önlem almalarını sağlayacak.

Symantec, kurumları saldırılara karşı ‘uyarıyor’

Symantec, kurumları son dönemde hızla artış gösteren İnternet saldırılarına ve açıklara karşı uyaran Symantec DeepSight Threat Management System 7.0’ı duyurdu. Kurumları, hedeflenen saldırılara karşı uyaran Symantec DeepSight Threat Management System 7.0, adware ve spyware gibi istenmeyen potansiyel programların risk derecelendirmelerini içeren ilk erken uyarı hizmeti olma özelliğini taşıyor. Bu proaktif bildirim sayesinde, şirketler tehdidi hafifletmek için hızla uygun tedbirleri alarak kendilerini ve müşterilerinin korumalarını sağlayabilecek.

Symantec DeepSight Threat Management System 7.0, kötü niyetli kodların nasıl bir davranış sergilediğini iletirken, bunun etkisini azaltma ve ortadan kaldırmak için yapılması gerekenleri de içeren adware ve spyware ile ilgili detaylı bir analiz de sunuyor. Ayrıca söz konusu potansiyel risklere karşı kurumlardaki IT yöneticilerinin daha iyi kararlar almalarına ve uygun güvenlik politikaları belirleyerek, hızlı bir biçimde hareket etmelerine de olanak sağlıyor.

Symantec DeepSight Threat Management System 7.0, 20 bin izinsiz giriş tespit ve firewall sensörü ile 4 bin 300 adet izlenen ve yönetilen güvenlik cihazının yer aldığı 150 milyonu aşkın masaüstü bilgisayar antivirüs sensörlerinden oluşan kurumsal ölçekli Symantec Global Intelligence Network’ten yararlanıyor. Symantec Global Intelligence Network, 4 bin 200’ü aşkın satıcı firma ile 35 binden fazla işletim sistemi ve uygulama versiyonuyla günde 2 milyondan fazla tuzak e-posta adresini anti-spam, phishing ve e-posta güvenlik tehdidine karşı tarayan dünyadaki en büyük veri tabanı olma özelliğini taşıyor.

Okuyucu Yorumları