Tek tuş ile damacana su sipariş edin

BiSU'nun yeni uygulaması ile telefonunuzdan tek tuşla damacana siparişinizi verebileceksiniz.

Tek tuşla damacana!

Dijital dünya, hayatlarımızı kolaylaştırmaya devam ediyor ve yeni iş fikirlerinin ortaya çıkmasını sağlıyor. BiSU da bu gelişmelerin yeni halkası olarak karşımızda. Damacana su siparişinde randevulu dönemi başlatan BiSU, İOS ve Android uygulamalarıyla akıllı telefonlar üzerinden kullanıcıların istediği saat için su siparişi vermesini sağlıyor.

En çok bilinen 20 marka sistemde

BiSU uygulamasını indirdikten sonra, bayiye kayıtlı cep telefonu numaranızı tanıyan sistem hemen aboneliğinizi gösteriyor ve daha ilk adımda işinizi kolaylaştırıyor. Listede bulunan markalardan seçip, hız bir şekilde istediğiniz saat için sipariş verebiliyorsunuz. Uygulama, mevcut aboneliğinizin yanı sıra diğer markaların fırsatlarını da görebiliyor ve yeni fırsatlardan faydalanma imkanı sunuyor. BiSU'yla şimdilik aralarında Erikli, Hayat Su, Pınar, Nestle, Sırma, Damla, Taşdelen, Gümüş Su, Pürsu, Saka Su, Kay Su, Hamidiye, Çamoluk, Sırmakeş, Abant, Alaçam, Hisar, Lido Su, Taşkesti, Buzdağ, markalarının da bulunduğu 20 farklı su markası satışa sunuluyor. Uygulamada kısa bir süre sonda mobil telefon üzerinden kredi kartı ile ödeme sistemi de devreye alınacak.

Fiziksel düğme yolda

Mobil su siparişi fikrinin kaynağını, Ergin Üner ve Ozan Alptekin'in, İsveç kökenli bir start-up sirketinin ürettiği fiziksel bir tuşun/düğmenin (internet of things) su siparişi icin kullanılıp kullanamayacağı düşüncesi oluşturdu. Akıllı saat (Apple Watch) eklentileri ve uygulamanın özünü oluşturan 'fiziksel düğme'nin sosyal kampanya entegrasyonu da yakın zamanda planlanan projeler arasında yer alıyor.

Okuyucu Yorumları