Tinder Artık Web'de de Eşleştirecek!

Çöpçatanlık uygulaması Tinder, iOS ve Android'in yanında artık burada da var!

Tinder, web'e taşındı!

Geçmişten günümüze çok sayıda çöpçatanlık internet sitesi gördük, daha sonra bunların uygulamalarla cep telefonlarımıza erildiğine şahit olduk. Şu an çok sayıda çöpçatanlık uygulaması bulunuyor, fakat aralarında kuşkusuz en popüleri Tinder olarak göz çarpıyor. Üstelik önümüzdeki günlerde bu popülaritesini arttıracak gibi görünüyor. Zira iOS ve Android platformlarında yer alan Tinder uygulaması, artık web'de de eşleştirecek.

İlgili haber: Gizliliğinize ve Pilinize Malolan 7 Uygulama!


Web platformunu "Tinder Online" olarak lanse eden Tinder, yine uygulamadaki mantığı işleyecek. Yine Facebook üzerinden giriş yaptığınız uygulamanın web yansıması olacak olan Tinder Online'da, uygulamada gördüğümüz bazı özelliklerse şimdilik yok. Tinder Boost ve Super Like, şu an Tinder Online'da yer almayacak. Ancak önümüzdeki günlerde muhtemelen entegre edilecektir.

İlgili haber: CM Security-Uygulama Kilitleme


Peki, Tinder neden böyle bir hamlede bulundu? Bu konuya açıklık getiren Tinder Ürün Müdürü Brian Norgard, kullanıcıların cep telefonları yanlarında olmadığı zamanlarda da Tinder kullanmaktan mahrum kalmalarını istemedikleri için böylesi bir karar aldıkları iletiyor. Öte yandan akıllı telefonlarında yeterli yer olmadığı için (iOS versiyonu 128 MB) Tinder uygulamasını yükleyemeyenlerin de aileye katılabileceği Tinder Online, yakında yayın hayatına başlayacak. Tinder Online şu an Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Endonezya, İtalya, Meksika, Filipinler ve İsveç'te test ediliyor.

Okuyucu Yorumları