Ünlü aktör Tom Hanks, Apple Arcade için hazırladığı oyununu yayınlamaya hazır

Ünlü aktör Tom Hanks'ten Apple için özel bir oyun: Bir bilgi yarışması oyunu olan Hanx101 Trivia, yakında Apple Arcade'de sahne alacak.

Ünlü aktörden Apple Arcade için özel bir oyun geliyor

Ünlü aktör Tom Hanks, geliştirici BlueLine Studios'un yardımıyla bir bilgi yarışması oyunu oluşturarak tutkularından birini daha hayata geçirmeyi başardı. Bu sadece Hanks'in ilk oyunu değil, aynı zamanda Apple Arcade'deki ilk bilgi yarışması oyunu olacak.

Hanx101 Trivia oyununda tarih, matematik, coğrafya ve yemek de dahil olmak üzere farklı kategorilerde sorular yer alıyor. Oyun Cuma günü Apple Arcade için yayınlandığında kafa kafaya maçlarda ve takım maçlarında yüksek puanınızı geçmeyi veya diğer oyunculara karşı karşıya gelmeyi deneyebilirsiniz.

Bu, Hanks'in Apple cihazları için bir uygulama üzerinde ilk çalışması da değil. 2014'te, iPad'de hit olan daktilo temalı bir yazma uygulaması olan Hanx Writer'ı piyasaya sürdü. Hanks’ın şirketinin ayrıca Apple ile özel bir anlaşması var. Hanks’in Greyhound ve Finch filmleri sadece Apple TV’de gösteriliyor.

Eylül ayında Apple Arcade'e birkaç oyun daha geliyor. Bunlardan biri, muhteşem indie hitinin güncellenmiş bir versiyonu olan Gris. Apple, 2019 App Store ödüllerinde yılın en iyi Mac oyunu olarak adlandırdı ve "atmosferik hikaye anlatımı ve görselleştirmede bir başyapıt" olarak nitelendirildi. Apple Arcade aboneleri, her iki oyunu da 30 Eylül'den itibaren hiçbir ek ücret ödemeden oynayabilecek.