Toplantı maliyetlerini yarı yarıya düşürüyor

TTNET'lilere yüzde 30 indirimli "Toplante", toplantı maliyetlerini yarı yarıya düşürüyor!

TTNET'lilere yüzde 30 indirim

TTNET, iş ortaklıklarına verdiği önemle yenilikçi servisleri hayata geçirmeye devam ediyor. TTNET'in yeni iş ortaklığı servisi "Toplante", bireysel ve kurumsal TTNET'lilere özel indirim kampanyasıyla sunuluyor. TTNET müşterileri Toplante servisi ile toplantılarını geç kalma stresi yaşamadan ve yorulmadan, ekonomik şekilde yapıyor; zamanını daha verimli kullanıyor ve tüm paketlerde % 30 indirim ayrıcalığı yaşıyor.

Toplantıların internet üzerinden, üstelik Türkçe komutlarla yapılmasını sağlayan çevrimiçi toplantı merkezi Toplante ile internet olan her yerde, iki kişiden yüzlerce kişiye kadar toplantı yapmak mümkün oluyor. TTNET müşterilerine özel avantajlarla dolu Toplante, ekonomik bir iletişim çözümü sunarken, çevrimiçi toplantılar ile çalışma verimliliğini artırıyor, maliyetleri azaltıyor.

Toplantıya yetişmek için kullanılan ulaşım aracı giderleri veya şirket aracının günlük maliyeti ve otopark ücreti, ikramlar, şehirlerarası toplantılarda otobüs ya da uçaklara ödenen ücretler, organizasyon ve kırtasiye giderleri Toplante ile sıfıra iniyor. Toplante, koşuşturan çalışanların stres ve yorgunluğuna son veriyor, egzoz gazlarının doğaya verdiği zararı azaltıyor ve hepsinden önemlisi zamandan kazandırarak kişisel performansı yükseltiyor.

Toplantı yapma ihtiyacı olan KOBİ'ler, meslek birlikleri, birden fazla bayi ya da ofisleri olan işyerleri, çok sayıda müşterisiyle yoğun toplantı ihtiyacı duyan firmalar, bireysel veya kurumsal kulüp-dernek ve topluluklar ile eğitim kurumlarının kolaylıkla yararlanabileceği Toplante servisi ile internete bağlı herhangi bir bilgisayardan; hiçbir yazılım kurmadan, tek tıkla kolayca toplantı yapılabiliyor.

Toplante üzerinden çalışanlara veya müşterilere eğitim vermek, satış sunumları ya da tanıtım faaliyetleri yapmak, çevrimiçi seminer düzenlenmek ve müşterilere anında destek olmak da mümkün hale geliyor.

Sistem nasıl işliyor?

Sistem nasıl işliyor?

Sistem nasıl işliyor?

Toplante kullanmak isteyen bireysel veya kurumsal TTNET müşterisi, TTNET'lilere özel aylık 26TL'den başlayan Toplante paketlerinden birini satın alarak dilediği kişileri e-mail yoluyla toplantıya davet ediyor. Davetliler bu toplantıya katıldığında herhangi bir ücret ödemiyor. Toplante ile katılımcılar yüz yüze konuşabiliyor, anlık yazışabiliyor, sunum yapıp Word, Excel, Powerpoint, PDF gibi dosyalarını paylaşabiliyorlar. Ortak tahtaya yazı yazıp çizim yapabiliyor, toplantı notlarını tutabiliyor, anket düzenleyebiliyor ve ekranındaki her şeyi paylaşabiliyorlar. Toplante'de gerçekleştirilen toplantılar daha sonra Toplante arşivinden tekrar izlenebiliyor.

Toplante paketleri TTNET'lilere yüzde 30 indirimli

Toplante, kullanıcılarına, ihtiyaca göre değişen özelliklere sahip üç ayrı paketle hizmet veriyor.

Birlikte çalışma ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanan sanal toplantı hizmeti paketi Toplante; 10 kişilik sanal toplantı odasını ve aynı anda 2 kamera ile iletişimi, TTNET'lilere aylık 39 TL yerine 26 TL'ye sunuyor.

Toplante'nin daha geniş ve ekran paylaşım özellikli olan paketi T-Extra; 25 kişilik oda, 4 kamera ve ekran paylaşımıyla TTNET'lilere aylık 69 TL yerine 49 TL'ye sunuluyor.

Şirket içi eğitimler, bayi toplantıları ve daha birçok amaçla kullanılabilecek online seminer salonları sunan T-Panel ise 250 veya 500 kişilik seminer odaları ve 1 kamerayla TTNET'lilere aylık 499 TL yerine 350 TL'ye sunuluyor.

Toplante hakkında daha fazla bilgi almak ve yararlanmak için, www.toplante.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları