Toshiba'dan dizüstü değişim kampanyası!

Eski bir laptop sahibiyseniz, Toshiba'nın bu değiştirme kampanyası ilginizi çekebilir!

Eski laptop'unuzu değiştirin!

Toshiba'nın düzenlediği değişim kampanyasında, mevcut dizüstü bilgisayarınızın marka, model ayırt etmeden herhangi bir Toshiba diz üstü bilgisayar ile değiştirileceği belirtiliyor.

Firma yaptığı açıklamada, kullanmakta olduğunuz dizüstü bilgisayarınızın ihtiyacınız olan performansı karşılayamadığını ve yepyeni bir Toshiba dizüstü bilgisayara sahip olmanın zamanının geldiğini düşünenlerin, çağrı merkezini arayabilecekleri ya da Online talep formunu TNB A.Ş.'ye gönderebilecekleri belirtiliyor. Toshiba Türkiye dağıtıcısı TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, sizi arayarak size özel oluşturacağı teklif ile bir Toshiba dizüstü bilgisayara sahip olmanızı sağlayacak. Firmanın açıkladığı kampanya katılım koşulları şöyle:

  • Yenileme kapsamında talep edilebilecek ürünler TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş tarafından sunulan ürün modelleri ile sınırlandırılmıştır.
  • Söz konusu ürünler dönemsel olarak değişiklik gösterebilir.
  • Yenileme kampanyası kapsamında, TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş tarafından sunulan ürünler firma stokları ile sınırlıdır.
  • Sunulan tekliflerdeki ürünler için bir rezervasyon gerçekleştirilememektedir.
  • Müşterilerimize sunulan teklifte bulunan ürünlerin, işlemlerin gerçekleştirilmesi aşamasında stoklarda bulunmaması durumunda müşterilerimize alternatif ürünler sunulabilecektir. Müşterilerimiz alternatif ürünü kabul edip etmeme hakkına sahip olmakla birlikte, TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş sunulan tekliflerdeki ürünün stoklarda bulunurluğu ile taahhüt vermemektedir.
  • Yenileme kampanyası kapsamında talep edilecek her bir ürüne karşılık bir adet ürün iade alınabilmektedir.
  • Verilen teklifin mevcut cihazın çalışır durumda olması gereklidir.

Kampanya 24 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya detayları için http://www.toshibatr.com/transfer adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları