Toshiba, USB 3.0 harici disklerini duyurdu!

Toshiba, yüksek hızda transfer yapabilen USB 3.0 harici disklerini tanıttı! İşte diskin özellikleri

Toshiba'dan USB 3.0 diskler!

Toshiba Europe GmbH'ye bağlı bir birim olan Toshiba Bilgisayar Sistemleri bugün, saniyede 5 Gigabit'e kadar iletim hızı ile yüksek hızda veri transferi yapabilen yeni SüperHızlı USB Teknolojisi (USB 3.0) özelliğine sahip yeni STOR.E ART4 harici hard disk sürücüsünü tanıttı.

Gözalıcı tasarıma sahip harici hard disk sürücüler Türkiye' de seçkin Teknoloji mağazalarında ve Toshiba shoplarda satışa sürüldü.

Toshiba Türkiye Bölge Satış Müdürü Burçin Sezgen yaptığı açıklamada;

"USB 3.0 geleceğin bilgisayar pazarında standart bir özellik haline gelecek. Toshiba bu trendi öngörerek yalnızca hard disk sürücülerinde değil notebook'larında da SüperHızda veri transferi teknolojisini kullanıyor." dedi.

Kullanıcılar gün geçtikçe daha fazla video, müzik parçaları ve fotoğraflar gibi yüksek boyutlu dosyalar depoladıkları için bilgisayarları ile yedekleme cihazları arasında hızlı bir veri bağlantısına ihtiyaç duyuyorlar.

USB 3.0 saniyede 5 Gigabit'e kadar veri hızı sunuyor. Cihazın yaygın olarak kullanılan USB 2.0 ile uyumlu olması, yalnızca USB 2.0'ı destekleyen bilgisayarlar ile de kullanılabilmesini sağlıyor.

Yedekleme teknolojisi ve şifre koruma bir arada

Yedekleme teknolojisi ve şifre koruma bir arada

Yedekleme teknolojisi ve şifre koruma bir arada

NTI Backup Now EZTM yazılımının ön yüklemesi yapılmış olarak sunulan STOR.E ART 4 kullanıcıların yedekleme alışkanlıklarını organize edebilmelerine olanak tanıyor.

NTI BackupNow EZ yazılımı, sistem yedeklemesi yürütürken belirli dosyaları ve belirli dosya türlerini yedekleyebilmek gibi tamamen kişiselleştirilebilen yedekleme seçenekleri sunuyor.

Buna ek olarak, 256-bit veri şifreleme ile tam şifre güvenliği verilere izinsiz erişimi engelliyor.

Veri depolamaya kişisel zevki yansıtan tasarım

Kırmızı, mavi ve beyaz renk seçenekleri ile üzerinde grafiksel vurgular bulunan siyah parlak cilalı STOR.E ART4 tüketicilere kendi kişisel tarzlarını yansıtma şansını veriyor. 1TB'a kadar kapasite sağlayan STOR.E ART4 hareket halindeyken cihazınızı koruma altına alan koruyucu kılıf ile birlikte sunuluyor.

Küçük boyutları ve 190 gr.ın altındaki hafifliği, lastik kenarları ve USB bağlantısı ile güç kaynağı ile STOR.E ART4 mobil kullanım için ideal bir cihaz. Şık tasarımıyla masa üzeri kullanım için de uygun.

Kayıt yapıldıktan sonra, Rusya ve Baltık ülkeleri, Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki tüketiciler üstün beş yıl garanti süresine sahip oluyorlar.

Teknik özellikleri

Teknik özellikleri

STOR.E ART4

· Kapasite:
2,5": 500GB / 750GB / 1TB

· Arayüz: USB 3.0

· Güç kaynağı: USB ile

· Boyut (L x W xH): ?750GB: 118.9mm x 79mm x 16.5mm

· Ağırlık:
?750GB: yaklaşık. 186g

· NTI BackupNow EZ yazılımı ön yüklemeli

· Dahili darbe sensörü

· Renkler: kırmızı (500 GB), mavi (750 GB), beyaz (1 TB)

· Koruyucu kılıf dahil

· Cihaz kaydı yapıldıktan sonra 5 yıl garanti (Rusya ve Baltık ülkeleri, Türkiye, Orta Doğu ve Afrika)

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları