Tüm Yeni Samsung Amiral Gemileri, Snapdragon 865+ ile Gelebilir

Yeni bir iddiaya göre Samsung, ağustosta tanıtacağı tüm yeni amiral gemisi telefonlarında ve cihazlarında Snapdragon 865+ işlemciyi kullanacak.

Samsung için Snapdragon iddiası

Samsung'un ağustos ayında yapacağı sanal Unpacked etkinliğinde Gaalxy Note 20, Galaxy Tab S7 tablet, Galaxy Fold 2 ve 5G destekli Z Flip'in tanıtılması bekleniyor. Şimdi ise yeni bir iddia, tüm bu cihazların henüz tanıtılmayan Snapdragon 865+ yonga setiyle geleceğini söylüyor.

Qualcomm zaman zaman mevcut işlemcilerinin bir miktar güçlendirilmiş sürümlerini yıl ortasında piyasaya sürebiliyor. Ancak Meizu'nun bir yöneticisinden nisan ayında gelen açıklamaya göre bu sene böyle olmayacak idi. Şimdi ise Ice Universe tarafından paylaşılan bir tweet, bunun doğru olmadığını, Snapdragon 865+ işlemcinin en başta saydığımız telefonlarda kullanılacağını söyledi.

Snapdragon 865+ söylentisine şüpheyle yaklaşmakta fayda var çünkü daha önceki bir rapor, böyle bir Qualcomm işlemcinin olmamasından dolayı firmanın 6nm Exynos 992 yonga setini tercih edebileceğini söylemişti. Samsung'un yeni telefonlarında hangi işlemciyi kullanacağını bizler de merakla takip edeceğiz.

Okuyucu Yorumları