Türk Telekom'dan 100 bedava dakika fırsatı!

Türk Telekom Online Hizmet Merkezi'ne üye olanlar, bedava 100 dakika kazanıyor! İşte detaylar...

Bedava 100 dakika fırsatı!

Yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Online Hizmet Merkezi üzerinden veri güncelleme kampanyası başlattı. Kampanyada, Online Hizmet Merkezi'ne yeni üye olan ya da üyelik bilgilerini güncelleyen Türk Telekom müşterileri 100 dakika bedava konuşma kazanacaklar. Bedava dakikalar 3 ay boyunca şehir içi, şehirlerarası, GSM yönlerine kullanılabilecek.

6 Mayıs 2011 tarihine kadar devam edecek kampanyada Türk Telekom müşterilerinin www.turktelekom.com.tr adresli web sitesinin Online Hizmet Merkezi bölümüne girerek üye olmaları ya da üyelik bilgilerini güncellemeleri yeterli. Kampanyadan Türk Telekom'un tüm bireysel müşterileri yararlanabilecek.

Online Hizmet Merkezi, Türk Telekom müşterilerine tüm abonelik işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirme olanağı sunuyor. Türk Telekom müşterileri www.turktelekom.com.tr adresinden, güncel fatura ve borç bilgilerini öğrenenin yanı sıra e-fatura uygulamasına geçiş, yeni ürün siparişi, tarife/paket değişikliği, nakil işlemleri ve arıza bildirimi gibi pek çok işlemi de gerçekleştirebiliyor.

2011 Şubat ayı itibariyle Online Hizmet Merkezi üzerinden 1 milyondan fazla işlem başarıyla gerçekleştirilmiş durumda.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları