Turkcell, cüzdanı evde bıraktıracak

Turkcell, hayatımızı değiştirebilecek yeni bir hizmeti kullanıma açıyor! İşte tüm detaylar...

Turkcell'den cüzdan çözümü!

Mobil ödeme sistemleri alanında öncü uygulamalara imza atan Turkcell, dünyanın en gelişmiş mobil cüzdan çözümünü geliştirdi. Kredi kartı numarası yerine cep telefonu numarası ile alışveriş, cepten temassız ödeme, cepten cebe para transferi, cepten fatura ödeme, paket satın alma kişiye özel alışveriş fırsatları gibi pek çok özelliği tek bir platformda toplayan Turkcell Cüzdan, bu sayede kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Üstelik banka müşterisi ya da kredi kartı sahibi olmaya gerek yok

Turkcell, tüketici alışkanlıklarını değiştirecek, alışverişte yeni bir dönemin kapılarını açacak yeni mobil cüzdan servisini kullanıma sundu. Turkcell Cüzdan adlı servis, çok sayıda uygulamayı tek bir platformda bir araya getiriyor. Turkcell Cüzdan kredi kartı numarası yerine sadece cep telefonu numarası girerek internette ya da mağazalarda alışveriş yapma özelliğiyle de dünyada bir ilke imza atıyor.

TL Kazandıran Cüzdan

Tüm telefonlarla uyumlu olan Turkcell Cüzdanı banka müşterisi olsun ya da olmasın tüm Turkcell'liler kullanabiliyor. Bunun için tek yapılması gereken CUZDAN yazıp 7777'ye göndermek. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en gelişmiş mobil cüzdan çözümü olan Turkcell Cüzdan sunduğu basit ve güvenli işlem deneyimiyle Turkcell'lilerin günlük hayatındaki pek çok işlemi kolaylaştırırken, 31 Aralık 2012 tarihine kadar kullanıcılarına hatlarına yükledikleri TL kadar TL de kazandırıyor.

Okuyucu Yorumları