Ücretsiz bilgisayar analizi için sysinspector

Bilgisayarınızda neler olup bittiğini en ince ayrıntısına kadar analiz ettirmek için: SysInspector!

Bilgisayar analizi

Yeni analiz aracı, Teknik Destek Birimleri ve Ağ Yöneticileri için sistem hizmetlerine derinlemesine bir inceleme sağlar.

Proaktif tehdit korumasında lider konumdaki ESET, derinlemesine sistem analiz aracı Sysinspector'ı duyurdu. Bu geniş kapsamlı araç çeşitli işletim sistemleri üzerinde çalışan hizmetleri, registry kayıtlarını, başlangıçta çalıştırılan uygulamaları ve ağ bağlantılarını zararlı yazılımları gözeterek sorgulayabiliyor. ESET Sysinspector sayesinde güvenlik personeli, ağ yöneticileri, zararlı yazılım araştırmacıları ve destek personeli, zararlı yazılımlardan dolayı oluşan bilgisayar ve ağ ile ilgili sorunları hızlı ve etkili bir şekilde analiz edebiliyor.

ESET CEO'su Anton Zajac; Sysinspector'ın hizmetlerden araç sürücülerine varana kadar sistemin oldukça detaylı bir fotoğrafını çektiğini ve bu fotoğrafın teknik destek, ağ yöneticileri gibi, sorunlu sisteme ilk müdahale eden insanları teşhis koyma sürecinde büyük bir zaman kaybından kurtaracağını söyledi.

ESET Sysinspector, en sık güncellenen imza tabanlı birçok ürünün bile yakalayamadığı zararlı yazılımları Proaktif olarak tespit edebilen gelişmiş bir sezgisel tarama motoru ile güçlendirilmiştir. Sonuç olarak Sysinspector rakip analiz araçlarına oranla daha hızlı çalışır ve daha fazla zararlı yazılım tespit eder, üstelik tespit ettiği problemlere risk derecelendirmesi uygular.

ESET'in Ürün Geliştirme Müdürü Jakub Debski; Rakip analiz programlarının Sysinspector'ın bazı özelliklerine sahip olduğunu fakat kendi ürünlerinin sistem özellikleri hakkındaki en kapsamlı görünümü sunduğunu söyledi. "Sysinspector kullanıcılara sistemlerinde olup biten her şeyin eşi görülmemiş bir fotoğrafını sunar, bu kadar detayı bir arada bulabilmek için normalde bir seri değişik program çalıştırmanız gerekir. Bütün bunların ötesinde Sysinspector diğer ürünlerde bulunmayan bir özellik içerir; Risk Derecelendirmesi."

ESET SysInspector'ı ücretsiz olarak eset.com/download adresinden edinebilirsiniz.

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları