Ultimate Windows 7 kopyası

Windows 7'nin korsanı var, crack'i var ama böyle bir Windows 7 daha önce görülmedi: İşte son kopya!

Ultimate Windows 7 kopyası

10in1 Windows 7 Edition: USB, Çinlilerin en son kopya ürünü. Hem korsan, hem de kopya bir ürün olarak dikkatleri üzerine çeken bu Windows 7 sürümü oldukça ilginç.

8GB'lık bir USB bellek içerisinde gelen Windows 7 sürümü, öyle sıradan bir sürüm de değil: Signature Edition. Microsoft'un çok özel ve kısıtlı sayıda sunduğu, Windows 7 partisi düzenleyenlere hediye ettiği imzalı Windows 7 sürümü, Microsoft'u çok kızdıracak gibi görünüyor. Ya Çinliler Signature Edition nedir anlamamış ve Ultimate'den daha üst diye bu sürümü kopyalamayı yeğlemiş, ya da ürün paketi daha "özel" görünsün istemiş.

Çin ve Hindistan gibi ülkelerde korsan Windows kullanımı çok yaygın. Bu ülkelerde her türlü ürünün mevcut en ucuz kopyası çok yaygın. Elbette satılan bu Windows 7 sürümleri birebir kopya mı, yoksa arka planda kurulu bir takım zararlı yazılımlar ya da arka kapılar var mı bilmek pek mümkün değil. Ancak en büyük bilgisayar virüsü salgınları bu ülkelerde gerçekleşiyor.

Sonraki iki sayfada bu ürünün fotoğraflarını görebilirsiniz...

Çin malı Windows 7

Çin malı Windows 7
Çinliler yorulmadan kopyalıyor

Öyle sıradan bir sürüm de değil: Signature Edition! Bu sürüm Windows 7 partisi düzenleyenlere hediye edilmişti...

USB disk üzerinde kopya Windows 7

USB disk üzerinde kopya Windows 7
Çinliler yorulmadan kopyalıyor

"Designed for people who want it all" yani hepsini birden isteyen insanlar için tasarlandı. Bütün Windows sürümleri tek bir USB disk içerisinde toplanmış.

Okuyucu Yorumları