Başrolünde Tom Cruise'un oynadığı Mumya filmi için yıllar sonra gelen itiraf

Başrollerini Tom Cruise, Russell Crowe, Annabelle Wallis ve Sofia Boutella'nın paylaştığı 2017 yapımı The Mummy için filmin yönetmeninden herkesi çok şaşırtan bir itiraf geldi.

Tom Cruise'lu Mumya fimi için yıllar sonra gelen itiraf

Tom Cruise’un başrolünü üstlendiği 2017 yapımı The Mummy (Mumya), tanıtıldığında sinemaseverleri fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Ancak vizyona girdikten sonra, büyük hayal kırıklığı yarattığı da bir gerçek. 1999 yapımı olan ve başrolünü Brendan Fraser’ın üstlendiği ilk The Mummy filmini mumla aratan Cruise’lu Mumya filmi şimdilerde 5 yaşına basacakken, filmin yönetmeni Alex Kurtzman yıllar sonra The Mummy hakkında düşüncelerini paylaştı.

“En büyük başarısızlığım”

Alex Kurtzman, gelecek haziran ayında 5 yaşına basacak olan The Mummy için bir podcast yayınında şunları söyledi: “The Mummy, hem kişisel hem profesyonel hayatımın en büyük başarısızlığı oldu. Filmle ilgili pişman olduğum milyonlarca şey var.

The Mummy, Alex Kurtzman’ın 2012 yılında vizyona giren People Like Us’tan sonra 2’inci kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu film olmuştu. Ancak Kurtzman, The Mummy’e kadar 10 yıllardır film yapımı işindeydi ve o güne değin pek çok proje üzerinde çalışmış bir isim olarak kariyerini yönetmen koltuğunda sürdürmek istiyordu. The Mummy’den sonra ise 2019 yılında Star Trek: Discovery’de 1 bölüm, bu yıl yayınlanan The Man Who Fell to Earth’te ise 4 bölüm yönetmenlik koltuğunu dolduran Alex Kurtzman, bu süreçte yapımcılık ve yazarlık işlerine ise tam hız devam etti.

Ancak görünen o ki Kurtzman, hala içinde The Mummy için hayal kırıklıkları taşıyor. Öte yandan filmin ona pek çok şey kazandırdığını da söyleyen Kurtzman, konuşmanın devamında “bu hatayı yapma fırsatı bulduğum için filme minnettarım, çünkü beni daha sert bir insan ve daha net bir film yapımcısı haline getirdi. Bu tür bir deneyim yaşamadan o minnettarlık noktasına gelemezsiniz,” dedi.

iMDB üzerinde 5.4 puan alan The Mummy’de Tom Cruise’un yanı sıra Russell Crowe, Annabelle Wallis ve Sofia Boutella rol almıştı. Peki, siz bu filmi izlediniz mi, izlediyseniz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı aşağıda bekliyoruz.