ViewSonic Hızlı Sistem ile Türkiye’de

Hızlı Sistem, kalitesiyle dünyaca ünlü ViewSonic monitör ve video projektör ürünlerinin Türkiye distribütörü oldu. ViewSonic’in zengin monitör ve video projektör ürün ailesi, ilk olarak Hızlı Sistem’in CeBIT Bilişim Eurasia fuarındaki Tekno Show TIR’ında sergilendi.

ViewSonic Hızlı Sistem ile Türkiye’de

Son 14 yılda bağımsız yayın ve organizasyonlardan 1.000’in üzerinde ödül almış olan ViewSonic’in şık tasarımlı, üstün görüntü kalitesine sahip ürünleri, Türkiye bilişim pazarına Hızlı Sistem güvencesiyle sunuluyor.

ViewSonic’in yüksek teknolojili, ev ve ofis kullanımına uygun monitörleri tüketicilerle Hızlı Sistem’in Türkiye çapında yayılmış 2000’e yakın bayisinde ve Hızlı Sistem mağazalarında buluşacak.

Hızlı Sistem A.Ş. Genel Müdürü Harun Maden, ViewSonic’in üstün kaliteli ürünleriyle Türkiye bilişim pazarında önemli bir yer edineceğini belirtti ve “Hızlı Sistem kalitesini ispatlamış güçlü markaların distribütörlüğünü yapmaktadır. Bu markalara en son eklenen ViewSonic, üstün kaliteli ürünleriyle Türkiye bilişim pazarına Hızlı Sistem’in güvencesi ve geniş dağıtım ağı ile ulaşacak. Tüketiciler, üstün kaliteli ViewSonic ürünlerine Hızlı Sistem’in sunacağı en uygun ödeme koşullarıyla sahip olabilecekler.” dedi.

Okuyucu Yorumları