Win 8'in Windows Store'undan yeni görüntüler!

Windows 8'in uygulama mağazası, bu yepyeni ekran görüntülerinde kendini iyice belli etti!

Win 8 mağazası yine sızdı!

Windows 8'in Tüketici Önizleme sürümünde yer alacak olan uygulama mağazası Windows Store'dan yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. PCBeta tarafından yayınlanan ekran görüntülerinin, 8250 numaralı yapıdan elde edildiği iddia ediliyor. Tüketici Önizleme sürümünün de aynı yapı numarasını kullanacağı söyleniyor.

Ekran görüntülerinde sadece mağazanın ekran düzeni değil sunulan bazı uygulamalar, uygulama bilgi sayfası ve güncelleme sistemi de görünüyor.

Yukarıdaki ekran görüntüsünde Windows Store'un giriş ekranını görüyorsunuz. Sol alttaki Xbox Live döşemesi, Live'ın Windows Phone 7'de olduğu gibi Windows 8'de de destekleneceği anlamını taşıyor olabilir.

Oyunlar ve uygulama yükleme ekranı

Oyunlar ve uygulama yükleme ekranı
Şimdilik sadece Cut the Rope ve birkaç oyun var

Bu resimde ise Windows Store'daki oyunları görüyorsunuz. (Başlıkta "Oyunlar" yazıyor). Şu an sadece birkaç oyun görünüyor.

Aşağıda ise uygulama yükleme ekranını görüyorsunuz. Her ekran görüntüsünde başlığın altında görünen ?? metni, "Giriş" anlamına geliyor.

Şimdilik sadece Cut the Rope ve birkaç oyun var

Windows Store'dan 2 ekran görüntüsü daha

Windows Store'dan 2 ekran görüntüsü daha

Bu ekran görüntüsünün tam olarak neden bahsettiği açık değil, ancak bir kategoriden alınmış olması muhtemel.

Windows Store'dan 2 ekran görüntüsü daha

Yukarıdaki son ekran görüntüsünde ise yeni SkyDrive uygulamasının uygulama bilgileri sayfasını görüyorsunuz. Sol tarafta uygulamanın simgesi, puanı, ücreti ve yükleme düğmesi görünürken saü tarafta ekran görüntüleri ve uygulamayla ilgili bilgiler yer alıyor.

Okuyucu Yorumları