Windows'un gizli özelliklerine ulaşın

Windows'un gizli özelliklerine ulaşmak ve onu daha da hızlandırmak için ücretsiz bir yazılım...

Windows'a bahar temizliği...

Bilgisayarınızı kullandıkça, yüklediğiniz programlar ve indirdiğiniz dosyalar nedeniyle sistemin yavaşlamaya başladığını fark edersiniz. Bu konuda yapabileceğiniz pek çok şey var ama ne yazık ki bunların büyük kısmı ileri seviyede uzmanlık gerektiriyor. Sisteminizde bahar temizliği yapmak, bilgisayarınızı hızlandırmak ve Windows'u kendi tercih ettiğiniz özelliklere göre kullanmak istiyor ama bunun için çok fazla araştırma yapmak istemiyorsanız TweakNow PowerPack işinizi görecektir.

TweakNow PowerPack pek çok farklı disk temizleme seçeneği sunuyor. Bunlardan en faydalı olanı bilgisayarınızda farklı programların oluşturup silmediği geçici dosyaları bulmak ve temizlemek. Benzer şekilde sisteminizde birikmiş olan çerezleri (cookie) ve Windows'un Kayıt Defteri'ndeki gereksiz kayıtları temizlemek için de yöntemler sunuyor.

Programın Startup Manager aracı ise Windows ile birlikte başlatılan programları en kolay şekilde görmek ve gereksiz olanların otomatik başlamasını engelleyerek sistemin açılışını hızlandırmaya yönelik seçeneklere sahip. Burada yıllar önce kurup unuttuğunuz pek çok programa da rastlayabilirsiniz.

TweakNow PowerPack'ı ücretsiz olarak indirip kullanmak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları