Xbox 2, PlayStation 3 ve GameCube Pocket

Nintendo, Sony ve Microsoft, Mayıs ayında düzenlenecek oyun fuarında yeni konsollarını piyasaya sunmayı planlıyorlar.

Xbox 2, PlayStation 3 ve GameCube Pocket

”The Hollywood Reporter” dergisi, yüksek hızlı takipçiler yerine hareketli pazarda pay kapmak için ara ürünlerin sunulacağını tahmin ediyor.

Anlist Richard Doherty bu sayıda, Xbox 1.5, Playstation 2.5 ve taşınabilir bir GameCube’un tanıtabileceği öngörüsünde bulunuyor.

Daha küçük ve hafif olması beklenen Xbox 1.5 versiyonun fiyatı da daha düşük olacak ve yaklaşık olarak 1.29 Dolar’a kadar inecek. Doherty ayrıca video kaydedici Upgrade paketine de 199 Dolar karşılığında sahip olunabileceğini düşünüyor.

Doherty, Playstation 3 hakkında ayrıntılı bilgiye sahip değil. Ancak Xbox 2’nin piyasaya çıkış ismini tahmin edebiliyor. Microsoft’un domain ismini şimdiden satın aldığı yeni konsolunun ismini “Xbox Next” olacak.

CHIP Online’ın yorumu:
Bu tür gelecek öngörülerinin çok dikkatli yapılması gereklidir. Mantıklı görünenler bugün de gerçekleştirilebilirler. Doherty’nin vizyonu, dikkatli bir forum takipçisi tarafından özel bir açıklama olarak nitelendirilmeyebilir. İlk olarak, Microsoft zaten şu anki fiyatı ile kayba uğradığı ve aslında biraz indirim yapabilmiş olmayı dile getirmesi nedeniyle Xbox 1.5’daki fiyat indirimi tahmini gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları