Xerox Anadolu turuna çıkıyor

Xerox, Antalya, İstanbul, Bursa, Kayseri, Erzurum, Samsun, Trabzon, Adana, İzmir ve Kuzey Kıbrıs’da bir dizi özel etkinlik yapmaya hazırlanıyor.

Xerox Anadolu turuna çıkıyor

Xerox, en yeni donanım ve yazılım çözümlerini tanıtmak üzere Anadolu’nun çeşitli illerinde ve Kuzey Kıbrıs’da gerçekleştireceği teknoloji turuna başlıyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, son teknoloji ürün ve çözümlerini tanıtmak ve yeni yaklaşımları paylaşmak üzere Anadolu turuna çıkıyor. Toplam 9 şehir ve Kuzey Kıbrıs’da organize edilecek Xerox etkinliklerinin, Nisan ve Eylül ayları arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Teknoloji turunun gerçekleştirileceği yerler; Antalya, İstanbul, Bursa, Kayseri, Erzurum, Samsun, Trabzon, Adana, İzmir ve Kuzey Kıbrıs şeklinde sıralanıyor.

Xerox’un Nisan ile Eylül ayları arasında yapacağı etkinliklerin ilki 27 Nisan 2006 tarihinde Antalya Hillside Su Otel’de gerçekleştirilecek. Anadolu’nun çeşitli illerinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında, çeşitli konularda sunumlar ve ürün tanıtımları yapılacak. Yapılacak sunumlarda ağırlıklı olarak dijital baskı sektöründe yaşanan gelişmeler, sektörü etkileyen yeni yaklaşımlar, yeni baskı teknolojileri, kişiye özel baskı ve dokümanlarda renk kullanımının önemi üzerinde durulacak. Geleneksel teknolojilerle, dijital baskı sistemlerinin bir arada nasıl verimli kullanılacağı uygulamalı örneklerle Anadolu’daki kişi ve kuruluşlara tanıtılacak.

Xerox’un Anadolu’nun çeşitli illerinde gerçekleştireceği etkinliklerle ilgili bir açıklama yapan Xerox Türkiye Genel Müdürü Sergey Chernovolenko, “Etkinlik yapılacak yerleri tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde seçtik bu yüzden çevre illerden kişi ve kuruluşları da etkinliklerimize davet edeceğiz. Xerox’un Anadolu turu, bize Türkiye geneline yayılmış binlerce Xerox satış noktası yetkilileri ile bir araya gelme şansı da verecek. Böylece müşterilerimizle birlikte, Türkiye’nin dört bir tarafındaki iş ortaklarımızı da dinleme, ihtiyaç ve beklentileri yerinde inceleme fırsatı bulacağız” dedi.

Etkinlik kapsamında öğrencilere, ev ve küçük ofislere, orta ve büyük ölçekli kurumlara, matbaa ve baskı merkezlerine yönelik Xerox ürün ve çözümleri uygulamalı olarak tanıtılacak. Ürünler katılımcılara dört ana kategoride sergilenecek. Bu kategoriler altında, uygun maliyetli hızlı baskı alabilen siyah-beyaz ve renkli lazer yazıcılar, çok fonksiyonlu ofis ürünleri, tarayıcı cihazları, LCD ekran ve projektörler ile yüksek kapasiteli dijital baskı sistemleri tanıtılacak.

Okuyucu Yorumları