Yarış oyunu severlerin beklediği oyun geldi!

Sevilen mobil oyunun son sürümü, iOS ve Android platformları için yayınlandı!

Sevilen oyun yenilendi!

Yarış oyunu tutkunlarının, rüya otomobil severlerin oyunu olan Asphalt serisinin 8.cisi iOS ve Android platformlarda yayınlandı.

Yılın en çok beklenen oyunlarından olan Asphalt 8:Airborne App Store ve Google Play'deki yerini 1,79 TL fiyat ile aldı. İyi grafik kalitesine, gerçeklik hissi veren sürüş deneyimi ve güçlü çok oyuncu moduna sahip olan oyun Asphalt 8, siz oyuncuları bekliyor.

Oyunda bizi bekleyen özelikler neler beraber görelim. Oyunda %80 yenilenen toplamda 47 yüksek performanslı otomobil mevcuttur. Oyunu Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX ve Pagani Zonda R'in aralarında bulunduğu lisanslı arabaların tümüyle yarış yapma şansı sunuyor. Gerçek motor seslerinden kaydedilmiş efektler oynarken size daha da gerçekçi audio hissi verecek.

Oyunun sunduğu diğer yenilikler

Oyunun sunduğu diğer yenilikler

Özetle uçuşa geçirme hissini yaratmak, yerçekimine karşı gelmek. Örneğin rampalardan adeta uçarak kullanacağınız arabalar ile yarış keyfi üst seviyeye taşımak. Virajlarda 360 derecelik dönüşlerle adreanalin arttırmak ve akrobasi yaparken havada manevra kabiliyetiniz sunmak.

Ayrıca oyunda İtalya'dan Nevada Çölü'ne dek yarışabilceğiniz 9 ayrı pist var. Tüm pistler hem orjinal hem de ayna efektli denilen sürme özeliğine sahip.

Oyun geliştirilirken hız düşkünleri de tabi ki unutulmadı:

Career Modunda 8 sezon ve 180 etkinlik, Yeni nesil gölgeliyiciler, gerçek zamanlı geometri yansımaları ve diğer göz kamaştırıcı görüntüler, Şimdiye kadar göremediğiniz detaylı hasar sistemi.

8 oyuncuya kadar çok oyunculu modda oynabilceğiniz bu oyunda lisasnlı müzikler de size eşlik edecek.

Okuyucu Yorumları