Yeni bir Xperia canavarı daha geliyor!

Sony, Xperia serisi akıllı cep telefonlarına yeni bir canavar daha eklemeye hazırlanıyor...

Yeni bir Xperia canavarı daha

Sony bir süredir ürettiği Xperia serisi akıllı telefonlarıyla, sektörde aradığı yeri bulmaya çalışıyor. Ardı ardına birçok yeni model piyasaya süren Sony, bu sefer hiç beklemediğimiz bir model ile karşımıza çıktı...

Teknoloji piyasası bir süredir Sony Xperia GX isimli modelin başına gelenleri konuşuyordu. Bir süredir federal gözetim altında olan modelin akıbeti belli olmadan Sony, çok daha farklı bir model olan LT30p, bir diğer adıyla "Mint" modelini duyurdu. İlk olarak Ocak ayında hakkında konuşulan telefon, üst uç akıllı telefonlar arasında büyük bir yer sahip olacak gibi gözüküyor. Hakkında yayılan bilgilere göre cihaz 1280 X 720 çözünürlüğe, 4.3 inç ekrana, tıpkı GX modelinde olduğu gibi 13 megapiksel kameraya ve de microSD kart girişine sahip.

Xperia Mint, Snapdragon S4 1.5 GHz işlemci ve 1GB RAM ile birlikte karşımıza çıkacak. Aynı zamanda 16GB'lık depolama alanına sahip olacak olan cihaz, üst seviye kullanıcıların fazlasıyla dikkatini çekecek gibi gözüküyor.

Sony Xperia Mint hakkındaki tüm bu iç açıcı yenilikler şimdilik sadece "sağlam iddialardan" ibaret. Firma tarafından ne zaman net bir açıklama geleceğiyse henüz bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları