Yeni online oyunda bir efsane!

Bugüne dek pek çok farklı oyundan bahsettik ama böylesini daha önce hiç görmemiştik...

İşte bunu beklemiyorduk!

Online oyun denilince aklınıza hangi oyunlar geliyor? WoW, Ragnarok, Ultima Online... Peki ya Michael Jackson'ın da online bir oyunu yapılıyor olsaydı ne yapardınız?

The Ultimate Michael Jackson Online Game adı altında piyasaya çıkacak olan oyunda, pop efsanesi olan Jackson'un hayatında olanları ve çevresindeki etkileşimlerini yaşatmayı planlamış yapımcı firma. Tıpkı diğer MMO oyunlarda olduğu gibi, Planet Michael'da da birçok farklı görev ve düşmanlarımız mevcut olacak. Fakat rakiplerimize ok atmak ya da üzerlerine ateş topları yağdırmak yerine dans edeceğiz.

Yapımcı Josh Gordon; "Geliştirmeye çalıştığımız oyun şüphesiz üzerinde bolca dalga geçilebilecek bir proje. Fakat Jakson çok büyük bir isim ve sonu gelmez bir efsane. Biz her ne yaparsak yapalım sadece onu sevenlerin bu projeye dahil olmaları bile çok yüksek sayıda bir oyuncu kitlemiz olmasına yetecektir." dedi.

Oyunun aylık ücretli mi olacağı yoksa farklı bir ödeme sistemiyle mi çalışacağı henüz kesinliğe kavuşmuş durumda değil. Ayrıca oyunun çıkış tarihine de henüz değinilmedi. Şimdilik beklemeye devam edeceğiz.

Okuyucu Yorumları