Yeni Sony DVP-FX720 Taşınabilir DVD Oynatıcı

Sony'nin yeni DVD Oynatıcısı DVP-FX720, yüksek kalitede ses ve görüntüsü ile farklı bir ürün.

Sony DVP-FX720

Sony'nin yeni taşınabilir DVD oynatıcısı DVP-FX720, 5 saate kadar dayanan pil ömrü, 7inç (16:9) geniş LCD ekranı ve şık, kompakt tasarımı ile ilgi çekiyor. Yeni DVP-FX720, parlak beyaz rengi ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Yeni taşınabilir DVD oynatıcısı DVP-FX720 ile herkesin isteği filmi istediği yerde seyretmesine olanak tanıdıklarını söyleyen Home Video ve Televizyon Grup Ürün Müdürü Selen Kuruş: "Artık evdeki televizyonu paylaşamama sorunu da ortadan kalkacak" diyor ve sözlerine şöyle devam ediyor: "Kullanıcılar DVP-FX720 ile yer ve zaman kısıtlaması olmadan istedikleri filmi seyretme özgürlüğüne kavuşuyor. Yeni taşınabilir DVD oynatıcınızı aynı zamanda evdeki televizyonunuza da bağlayarak büyük ekranda sinema keyfinin tadına varabilirsiniz."

Cihazın geniş ekranı ve güçlü sistem motoru DVP-FX720'yi DVD filmleri izlemek için sıra dışı bir seçenek haline getiriyor. DVP-FX720 ayrıca ses CD'leri ve MP3 müzik dosyalarını dinlerken ya da CD'ye kaydedilmiş fotoğrafları görüntülerken de yüksek performans sergiliyor. Cihazın USB girişi sayesinde fotoğraf makinesi veya USB stick takılabiliyor.

Yeni DVP-FX720, 5 saate kadar dayanan pil ömrü ve araç içi şarj cihazı ile kesintisiz eğlence deneyimi yaşatıyor. Cihaz ile birlikte sunulan kullanışlı bir uzaktan kumanda ile de hızlı ve kolay bir kullanım sağlanıyor.

Ürünün özellikleri

Ürünün özellikleri

DivX dosyaları içeren DVD-R/-RW/-R DL/+R/+RW ve CD-R/-RW diskleri oynatabilen DVP-FX720, DVD-R/-RW (Video Modu ve VR Modu), DVD-R Çift Katman (Video Modu), DVD+R/+RW ve DVD+R Çift Katman diskleri de oynatabiliyor.

Teknik Özellikler:

DVP-FX720 Taşınabilir DVD Oynatıcı Teknik Özellikleri

- Renk seçeneği: Parlak beyaz
- 7inç (16:9) geniş ekran TFT LCD gösterim
- JPEG/MP3 oynatımı için USB bağlantı noktası
- 5 saatlik şarj edilebilir batarya (pil)
- Ses CD'si ile Ses, MP3 ve JPEG dosyalar içeren CD-R/RW diskleri oynatma
- DivX dosyaları içeren DVD-R/-RW/-R DL/+R/+RW ve CD-R/-RW diskleri oynatma
- DVD-R/-RW (Video Modu ve VR Modu), DVD-R Çift Katman (Video Modu),
DVD+R/+RW ve DVD+R Çift Katman diskleri oynatma
- 12 bit/108 MHz Video ve 96 kHz/24 bit Ses, D/A Dönüştürücü
- Ses kontrollü iki kulaklık jakı
- Güçlü entegre hoparlör
- Uzaktan kumanda ve araç adaptörü

Bilgi için
Sony Türkiye - 0212 315 07 77

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları