Yeni ücretsiz anti-virüs yolda!

Merak edilen soru cevabını buluyor! İşte popüler anti-virüsün yeni sürümüyle gelenler...

Yeni ücretsiz anti-virüs!

Avira AntiVir Professional'ın yeni sürümü 23 Mart 2010'da çıkıyor. Üretici 10. sürümde yazılımını ProActiv isimli davranış tabanlı koruma, yeni bir arabirim ve iyileştirilmiş ebeveyn denetimleri ile genişletiyor.

AntiVir ProActiv sistemi gerçek zamanlı olarak takip ediyor ve saldırıları daha gerçekleşme anında tanıyıp bunlara karşı koyması bekleniyor. Geliştiricilere göre bu süreç sistemi sürekli denetleyen ve sıra dışı durumları bildiren algılayıcılar sayesinde gerçekleşiyor. Bu algılayıcıların bir saldırı olup olmadığını belirleyip buna göre tepki vermesi gerekiyor. Lâkin ücretsiz AntiVir Personal - Free Antivirus yazılımı ProActiv olmadan piyasaya sürülecek.

Geliştiriciler zararlıların güvenilir bir biçimde kaldırılacağının yanında yeni bir tamir mekanizması vaat ediyor: Bu mekanizma sayesinde sistemde bir virüs tarafından oluşturulan zararlar özel bir tamir betiğine ihtiyaç duymadan temizlenebilecek. Aynı şekilde tümleşik masaüstü güvenlik duvarı da yeniden elden geçirildi. Güvenlik duvarı uzun bir süredir Avira Premium Security'nin bir bileşeni.

Download: Avira AntiVir Premium 9.0

Okuyucu Yorumları