Yine Bir Jacob Jensen Tasarımı: JX20 Pura

Lüks ve ihtişamı sevenlere yeni bir Jacob Jensen tasarımı: Jabra JX20 Pura Bluetooth kulaklık.

Bluetooth'ta lüks devri

Dünyanın lider Bluetooth kulaklık ve mobil müzik aksesuarları üreticisi Jabra, lüks ve ihtişamı sevenler için yine bir Jacob Jensen tasarımı sunuyor; Jabra JX20 Pura. Jabra JX20 Pura Sıra dışı tasarımı, ufak boyutları ve titanyum malzemesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Jabra lüks tutkunu kullanıcılar için tasarladığı JX serisini genişletiyor. Geçtiğimiz yıllarda Jabra JX10 ve Jabra JX10 Cara'yı piyasaya sunarak büyük ilgi yaratan Jabra, yine bir Jacob Jensen tasarımı olan Jabra JX20 Pura'yı tanıttı. Özellikle titanyum yüzeyi ve simetrik çizgileri ile dikkat çeken Jabra JX20 Pura, sıra dışı tasarımıyla da lüks tutkunu kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Hafifliği, kolay kullanımı, boyutları, titanyum malzemesine verilen siyah rengi ve kulağa uyumu Jabra JX20 Pura'yı vazgeçilmezler arasına sokacak.

JX20 Pura da Yine Ünlü Tasarımcı Jacob Jensen İmzası Baş tasarımcılığını Timothy Jacob Jensen'in yaptığı Jacob Jensen Design tarafından tasarlanan JX20 Pura, yeni nesil lüks sembolü olarak kabul ediliyor. Koyu siyah parlak yüzeyi, minik ve yuvarlak hatlı yapısı, özel kutusu ve aksesuarları ile JX20 Pura, her zaman ön planda olmayı sevenlere hitap ediyor.

Hafiflik ve Konfor: JX20 Pura

Hafiflik ve Konfor: JX20 Pura

Kullanım kolaylığı, özel tasarımlı kulak kancası, mekanik açma kapama ve yine Jacob Jensen tarafından tasarlanmış akıllı masa üstü ünitesi ile teknolojinin getirdiği son yenilikleri bünyesinde barındıran Jabra JX20 Pura, 13 gramın altındaki ağırlığı ile de en hafif kulaklıklar arasında yer alıyor. JX20 Pura'nın kutusu içerisinde her kulağa uyması için iki farklı boyda, ultra konfor sağlamak üzere geliştirilmiş kulaklık jeli bulunuyor.

6 saate kadar konuşma süresi bulunan JX20 Pura, USB kablosu ile PC üzerinden kolayca şarj edilebiliyor. DSP teknolojisi sayesinde kristal netliğinde ses kalitesine sahip olan JX20 Pura, yüz yüze konuşma yapılıyormuş hissi veriyor.

Kısaca JX10 Pura:

- Orijinal anotlanmış titanyum yüzey
- Akıllı masa üstü ünitesi
- Özel tasarım, çıkarılabilir kulak kancası
- Daha fazla konfor sağlamak üzere geliştirilmiş kulak jeli
- Bluetooth 2.0 sürümü ve otomatik eşleşme
- Uyarlanabilir ses
- DSP (Digital Sound Process) teknolojisi
- BC 05 MM profili
- PC'den ya da USB'den şarj edilebilme özelliği
- Mekanik açma / kapama
- Micro USB'den şarj ara yüzü
- Özel taşıma kolyesi
- 6 saate kadar konuşma süresi

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları