YouTube artık daha temiz, daha kolay...

YouTube'u açtığınızda bir değişiklik fark ettiniz mi? İşte YouTube'daki "temizlik" ve değişenler...

YouTube'da temizlik vakti!

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube ana sayfasını değiştirdi. YouTube'un tasarımı bir yıldan beri çeşitli değişikliklere uğruyordu. Daha önceki bir haberimizde. YouTube'da yapılan değişikliklere verilen tepkilerden bahsetmiştik.

En son değişimle birlikte yeni ana sayfa görünüm olarak çok farklı değil; ancak yine de eski ana sayfaya göre daha basit, daha temiz. Zaten YouTube blog'unda da "Ana sayfanın üst kısmının biraz farklı görünmesi dikkatinizi çekmiş olabilir. Biraz ev temizliği yaptık..." deniliyor.

Açıklamanın devamında "Sol taraf aradığınız videoları bulmak için aramaya adandı. Sağ taraf sizin için en önemli olan videoları düzenlemek için var. Abonelikleriniz, yakın zamanda izlediğiniz videolar ve kendi yükledikleriniz bu sağ tarafta yer alıyor." Şeklinde değişikliğin muhteviyatı özetleniyor.

Bu temizlikle beraber ülke ve dil menüleri aşağıya alınmış ve bu değişiklik de ana sayfanın daha basit ve temiz görünmesine katkıda bulunmuş. Yeni tasarım için giriş yapmanız gerektiğini de hatırlatmakta yarar var...

Okuyucu Yorumları