YouTube Videolarını Kare Kare İzleyin!

Herhangi bir YouTube videosunu ağır çekimde veya kare kare izlemek isterseniz, ne yapmalısınız?

YouTube videolarını kare kare izleyin!

İnternetteki videoları izlemenin birçok yolu var ancak burada normal yollardan değil, ağır çekimde, kare kare izlemekten bahsedeceğiz.

Peki böyle bir şeyi neden yapmak isteyebilirsiniz? Eşine az rastlanan bir şut sonucunda topun kale çizgisini geçip geçmediğini görmek istediğinizi düşünün. Veya YouTube üzerinden savaş sanatlarını öğrenmek istiyor olabilirsiniz. Bu tür durumlarda videoyu kare kare izlemek, yaşananları daha iyi görmenize yardımcı olabilir.

Watch Frame by Frame: Bu basit video hizmetine bir YouTube videosu bağlantısı sağlamanız yeterli. İnce ayar yapabileceğiniz dört seçenek bulunuyor.

Anilyzer: Animatörler için hazırlanan bu araç, kendi deyişiyle "hayattaki gizli hareketleri keşfetmenizi sağlıyor". Araç kutusunu kullanarak videoyu kare kare oynatabilir, ağır çekim için hızı artırabilirsiniz.

YouTube Videolarını Kare Kare İzleyin!

YouTube: YouTube'un hız ayarları aslında gözünüzün önünde duruyor. Video penceresinin sağ altındaki Ayarlar simgesine tıklayın. Burada videoyu yavaşlatmak için 0.25 veya 0.5 hızlarını seçin.

Vimeo videoları yavaşlatmak için herhangi bir seçenek sunmuyor ancak Vimeo Repeat & Speed Chrome eklentisiyle videoları yavaşlatabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları