YouTube videolarını MP3'e dönüştürün

YouTube 'dan başka bir yerde bulamadığınız şarkıları MP3'e çevirmek isteyenlere ilaç gibi 5 araç...

Kendi MP3'ünü kendin yap!

YouTube'un barındırdığı milyonlarca video arasında başka hiçbir yerde kolay kolay karşılamayacağınız müzik parçaları da yer alıyor. Eğer bu parçaları internete bağlı değilken de dinlemek istiyorsanız bu şarkıları kolayca indirebilir ve MP3'e dönüştürerek dilediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. İşte bu konuda size yardımcı olabilecek bazı araçlar...

FetchMP3
Ücretsiz üyelik gerektiren FetchMP3, dilediğiniz YouTube videosunu kalitesini belirterek indirmenizi sağlıyor. Bu sırada ücretsiz üyeliğin sağladığı avantajla diğer kullanıcılar tarafından son indirilen videoların hangileri olduklarını da görebiliyorsunuz. FetchMP3 ayrıca tercih eden kullanıcılar için bir de Firefox eklentisi sunuyor.

HDDownloader
YouTube'daki parçaları MP3'e dönüştürmek için en pratik yöntemlerden biri sunan HDDownloader, ufak bir bookmarklet ile tek tıklama ile istediğiniz parçayı indirmenizi sağlıyor. Bunun için tek yapmanız gereken HDDownloader bookmarklet'ini tarayıcınızın araç çubuğu üzerine sürükleyip bırakmak.

ClipConverter, YouTube-mp3 ve MediaConverter

ClipConverter, YouTube-mp3 ve MediaConverter
MediaConverter bu konudaki en başarılı alternatiflerden biri.

ClipConverter
MP3'e dönüştürdüğünüz parçanın ses ayarını yapabilme, mono ve stereo arasında tercihte bulunabilme gibi imkanlar sunan ClipConverter bu alandaki en iyi araçlardan biri. Parçanın bitrate'ini, ID3 etiketlerini, albüm bilgisini gibi ek verileri de eklemenize olanak sunan ClipConverter, aynı sayfa üzerinden parçayı doğrudan indirmenize de olanak veriyor. Bu faydalı araç ayrıca YouTube videolarını sadece MP3 olarak değil, MP4, FLV ve AVI olarak da indirmenize olanak sağlıyor.

YouTube-mp3
Oldukça basit bir ara birime sahip olan YouTube-mp3, adından da anlaşılabildiği çok fazla seçenekle kafanızı karıştırmadan sadece söz verdiği şeyi, yani YouTube videolarını MP3'e dönüştürmeyi sağlıyor.

MediaConverter
Tek bir sayfadan e-posta adresinizi kullanmanıza gerek kalmadan dilediğiniz YouTube videosunu, farklı dosya formatlarında kaydetmenize olanak veren MediaConverter aynı zamanda Facebook videolarını da indirmenize olanak tanıyor. Bir de ücretsiz Firefox eklentisi bulunan MediaConverter'ın en büyük sorunu ise günde sadece 5 dosya dönüştürme kısıtlamasına sahip olması.

Okuyucu Yorumları