SecureAPlus 3.3.2

SecureAPlus sizi kötü amaçlı yazılım ve virüslerden koruyan bir bilgisayar koruma programıdır

SecureAPlus 3.3.2

dan fazla beyaz liste bulut AV ve çevrimdışı güvenilir bir AV gibi güçlü programlar kombine olarak çalışmaktadır. İhtiyacınız olan tek güvenlik programıdır.

Güçlü Whitelisting teknolojisi sayesinde güvenilir bir bilgisayara sahip olun. Tüm kötü amaçlı saldırılar belirlenir ve bloke edilir. En iyisi de basit ve hızlı olmasıdır - başlangıçta 1 dakikadan az sürede tam bir sistem taraması yapar.

Maksimum güvenlik için SecureAPlus (opsiyonel olarak) çevrimdışı Anti-Virüs programı da barındırmaktadır. Böylece doküman tipindeki kötü amaçlı yazılım ve virüslerden de korunmuş olursunuz.

Not: Program 18 aylık lisansa sahiptir.

SecureAPlus 3.3.2
Yayıncı SecureAge Technology
Sistem Gereksinimleri Minimum system requirements: Windows XP SP3/ Server 2003/ Server 2012/ Vista SP2/ 7/ 8/ 8.1; 2 GHz Pentium 4 ve üzeri processor; 1GB of RAM ve üzeri; 300 MB hard disk free space or more; Local hard disk that is formatted with NTFS file system; Screen resolution: 1024x768
Fiyatı 29 USD ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 10.5 MB
SecureAPlus 3.3.2 SecureAPlus 3.3.2 SecureAPlus sizi kötü amaçlı yazılım ve virüslerden koruyan bir bilgisayar koruma programıdır
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları