Galaxy Note 7'den resim ve video!

Samsung'un iki ay sonra tanıtılması beklenen Galaxy Note 7'si, iyice ortaya çıktı!

Note 7 basın görseli sızdı!

Samsung'un büyük ekranlı Note serisi, Galaxy S amiral gemileri kadar çok satmasa da, başarısını sürdürüyor. Note serisinin S Pen kalemin ve geniş ekranın yanında, en üst teknolojiyi sunmak gibi bir özelliği de var.

Firma, Note serisine verdiği önemden dolayı olsa gerek, Galaxy Note 6'yı atlayarak, Galaxy Note 7'yi tanıtmayı düşünüyor. Şimdi ise yeni telefonun ilk gerçek basın görseliyle karşı karşıya olabiliriz.

OnLeaks olarak da tanınan Steve Hemmerstoffer, Samsung Galaxy Note 7'ye ait olduğu düşünülen bir "resmi basın görseli" ve kısa bir video yayınladı. Görünen cihazın gerçek Galaxy Note 7 olma ihtimali yüksek.

Daha önceki dedikoduların da söylediği üzere Note 7'nin en az bir kavisli modelinin olması bekleniyor. Bu Note modelinin "normal" Galaxy Note 7 ile aynı sırada tanıtılması bekleniyor. Bununla birlikte OnLeaks'e göre sızıntıda gördüğümüz bu kavisli ekranlı model, 2016'da tanışacağımız tek Note 7 olabilir.

Galaxy Note 7'nin Ağustos'un başında tanıtılması, 6GB RAM, USB Type C portu, çift arka kamera, microSD desteği ve su geçirmezlik gibi özelliklerle gelmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları