Instagram Takipçisi Satan Makine!

Rusya2da bir alışveriş merkezinde ortaya çıkan bu makine, size Instagram takipçisi satın alma imkanı sunuyor!

Bu makine, Instagram takipçisi satıyor!

Artık pek çok farklı ürün otomatik satış makinelerinden satın alınabiliyor: Oyuncaklar, yiyecek - içecek, telefon şarjı... Ancak sahte Instagram beğenileri ve takipçileri satan yeni bir makine, eminiz hepiniz için bir ilk.

Gazeteci Vasily Sonkin, bu makineyi Kremlin yakınlarında bir alışveriş merkezinde fark etti ve bunu, oldukça uygun bir şekilde, Instagram üzerinde duyurdu.

Tanınmış takipçi fabrikası Rantic 100 adet "üst kalite" Instagram takipçisini 99 sente satıyor ama Rus satış makinesinin bu fiyat ile yarışması mümkün değil gibi gözüküyor. Makine üzerindeki 100 takipçinin fiyatı 100 ruble; yani yaklaşık olarak 6 liraya denk geliyor.

Ancak Rus firma Snatap tarafından üretilen makine, rahatlık (ayakkabı alışverişi yaparken biraz da beğeni satın alın) ve diğer özellikleri ile öne çıkmakta. Bu diğer özelliklerin arasında Instagram hesabınızdan fotoğrafları bastırmak ve diğer sosyal medya platformları için de takipçiler ile beğeniler satın alma imkanı bulunuyor.

Snatap'in söylediğine göre bu makineleri Moskova ve St. Petersburg dahil olmak üzere 9 Rus şehrinde ve Çek Cumhuriyeti içerisinde Prag'da görmeniz mümkün. Ancak Motherboard'un uyarılarına göre bu makinelere dikkatli yaklaşmakta fayda var; hesabınızla giriş yapmanız arkadaşlarınıza spam mesajlar gönderilmesi ile sonuçlanabilir...

Okuyucu Yorumları