iPhone 7'nin Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı!

iPhone 7'ler önümüzdeki hafta Türkiye'de satışa sunuluyor; peki fiyatları nasıl olacak? İşte cevap!

İşte iPhone 7'nin Türkiye fiyatı!

Dünya çapında satışa sunulmaya başlanan yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Türkiye çıkış tarihi, Apple tarafından 14 Ekim olarak duyurulmuştu. Yeni gelen bilgiye göreyse operatörler, 7 Ekim itibariyle ön sipariş almaya başlayacaklar. Yeni telefonların operatör fiyatları da ortaya çıktı.

Giriş modeli olan 32GB'lık iPhone 7'nin fiyatı 3.250 TL olacak. 128GB'lık model ise 3.650 TL'den satışa sunulacak. 256GB'lık modeli isteyenler ise iPhone 7'lerine 4050 TL ödeyecekler.

iPhone 7 Plus'a baktığımızda 32GB'lık modelin fiyatının 3.800 TL'ye çıktığını, 128GB'lık iPhone 7 Plus'ın için ise 4.200 TL fiyat belirlendiğini görüyoruz. Eğer alan da size yetmiyorsa ve hem ekranı, hem depolama alanı en geniş model olan 256 GB'lık iPhone 7 Plus'ı istiyorsanız, 4,600 TL'yi gözden çıkarmanız gerekecek.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Apple Store'larda satışa sunulacağı tarih ise 14 Ekim olacak.

Konuya ilişkin Vodafone'dan gelen açıklama ise şöyle:

Vodafone Türkiye, iPhone ailesinin en yeni üyeleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini 7 Ekim itibariyle vodafone.com.tr üzerinden ön satışa sunacak.

Vodafone, gelişmiş kamera sistemi, uzun pil ömrü, suya ve toza dayanıklılığı ile dikkat çeken, şimdiye kadar sunulan en üstün teknolojiye sahip yeni iPhone akıllı telefonlarının satışına ise 14 Ekim itibariyle başlayacak.

Sabırsızlıkla beklenen, su geçirmezlik, 3.5mm kulaklık girişsiz tasarım, basınca duyarlı yeni home düğmesi ve yüksek performans gibi özellikleriyle dikkat çeken iPhone 7 ile yaptığımız detaylı incelemeyi bugün sizlerle paylaşmıştık. Bugünkü haberle birlikte Apple'ın yeni telefonlarını sabırsızlıkla bekleyenlerin sadece bir hafta daha beklemelerinin yeteceğini öğrenmiş olduk.

Okuyucu Yorumları