Microsoft Edge eklentisi Windows Store'da!

Microsoft'un yeni tarayıcısı için ortaya çıkan ilk eklenti, Windows uygulama mağazasında göründü!

İlk Edge eklentisi göründü!

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberde Microsoft Edge eklentilerinin bir sonraki Insider yapısında görülebileceğini duyurmuştuk. Artık Microsoft'un yeni tarayıcısına sunulacak olan eklenti desteğine dair çok daha fazla bilgiye sahibiz.

Windows Store'da ortaya çıkan Page Analyzer (Vorlon.js) adlı yeni bir eklenti bunlardan biri. Aslında bir tür uygulama gibi görünen bu eklenti yalnızca Windows 10'a yönelik bir uygulama değil. Bu aslında Microsoft Edge için sunulan bir eklenti. Oldukça sorunsuz bir biçimde çalışan bu eklenti, standart bir uygulama yüklemek kadar kolay bir biçimde aktive edilebiliyor.

Yapmanız gereken tek şey Yükle'ye tıklamak. Bunun ardından eklenti Başlat menüsüne ekleniyor ve kendisini bir uygulama gibi kaydediyor. Diğer yandan ayrıca Edge'in araç çubuğuna da kendisini ekliyor. Başlat menüsü üzerinden seçtiğinizde bir uygulama gibi açılan Page Analyzer, Edge üzerinde ise bir eklenti işlevi görüyor.

Eklentinin sahip olduğu işlevlere ve nasıl çalıştığına dair genel bir fikir vermesi açısından aşağıdaki ekran görüntüsüne göz atabilirsiniz.

Söz konusu uygulamanın ARM işlemci desteği olması ise, Edge eklentileri için Windows 10 Mobile desteğinin tahmin edilenden de yakın olduğunu gösteriyor.

Microsoft Edge eklentisi Windows Store'da!
Okuyucu Yorumları